Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Utax C157 manual de utilizare

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Cine ara un manual de utilizare sau un user manual la acest xerox Utax C157 il rog ca sa mi-l dati si mie .Multumesc mult !!!! Astept !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• elmar

2

• worker

2

Top autori în acest subiect

Pai il are cineva si nu prea stie sa umble cu el si daia vream un user manual pt el. :da Dar daca nu aveti user manual,atunci dati-mi si service manual pt acest xerox Utax C157.Astept !

Link spre comentariu

user manual Utax C157.....

Buna seara !!! Da asa este aveti dreptate,nu o sa-i mai trebuiasca nimic,pentru ca aude ffff bn aceasta limba,mai putin cu tradusul . :rade:

Nu are cineva un user manual la acest xerox Utax C157, dar barim sa fie in limba engleza,nu mai zicem sa fie in limba Romana pentru ca nu stim daca se gaseste asa ceva .

Oricum va multumesc pentru ajutorul acordat de dvs !!!! O seara buna va doresc !!!

Link spre comentariu

Nu are cineva un user manual la acest xerox Utax C157, dar barim sa fie in limba engleza,nu mai zicem sa fie in limba Romana pentru ca nu stim daca se gaseste asa ceva .

pai acel user manual e in mai multe limbi de circulatie mondiala(de la engleza ,franceza ....pana la araba ,chineza si rusa)

trebuie doar sa fiti un pic atent cand va uitati in el .... :da

din pacate romana nu este printre "limbile" acestui manual :dans:

Link spre comentariu

pai acel user manual e in mai multe limbi de circulatie mondiala(de la engleza ,franceza ....pana la araba ,chineza si rusa)trebuie doar sa fiti un pic atent cand va uitati in el .... :dadin pacate romana nu este printre "limbile" acestui manual :dans:

Om,am inteles o sa-i trazmit clientului sa se uite mai cu atentie pe acest user manual si sa invete limba engleza sau limba franceza..... :da Va multumesc !!! O seara buna .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări