Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 HDD-uri

Vizitator iSDraGos

Postări Recomandate

Matrixu, pentru mine chiar e un timp pretios cat stai sa intri in bios si sa selectezi hdd bootabil, a ca ai o problema cu PC si vrei sa schimbi secventa de bootare e altceva dar sa stai aproape mereu sa selectezi din bios pentru mine e o pierdere de timp, acum fiecare face cum vrea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Matrixu

3

• DonNCSS

3

• ronyku

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Pai eu am zis clar : intri doar odata in bios si setezi hardul pe care i-l utilizezi cel mai des si atat :da . Nu mai intri de fiecare data. :speriat Dupa ce ai facut aceasta setare mergi de fiecare data cu bootmenu fara a mai intra in bios si ai rezolvat problema. :freaza: Daca ai nevoie de un sistem sa booteze foarte repede, atunci instaleaza Windows8 care credeti sau nu, booteaza in 17-18 secunde de pe un Hard Western Digital pe SATA2, fara SSD. Eu unu am ramas masca cand am vazut :qetrwe

Link spre comentariu

Seagate-ul meu ti-a intrecut WD-ul.Mie imi booteaza in 15sec pe Windows 7(8-ul e prea ciudat pentru mine).Dar cum a zis si @Matrixu,nu poti sa stii cand o sa ai nevoie de un al doilea sistem de operare.

Link spre comentariu

nu este deloc rau si nici incomod sa ai doua sisteme de operareasta hotaraste fiecare in functie de nevoitoate placile de baza au optiune pentru alegerea HDD-ului sau CD-ului pe care vrei sa butezicu F8, F12, F2, F9, ESC in functie de model la win 8 este mai ciudat putin asta pentru ca isi cam baga coada peste tot

Link spre comentariu

Seagate-ul meu ti-a intrecut WD-ul.Mie imi booteaza in 15sec pe Windows 7(8-ul e prea ciudat pentru mine).

Scuze offtopicDar restul componentelor??? :da Poti spune ca a intrecut WD doar cand sunt montate pe aceeasi configuratie, + depinde foarte mult cate deviceuri ai instalate in sistem (mai ales HDD-uri) si detectarea acestora poate dura diferit. Sau depinde si cat este de lunga faza de "post" a placii de baza.Eu am sistemul :CPU Athlon 64 dual core 4800+ 2.5 Ghz 1 Mb Cache Level2Placa de baza Asus M2N-E4x1Gb RAM DDR2/800 MHz dualchanelVideo XFX Geforce 250GTS 1Gb DDR3 256 biti, GPU 740 Mhz, DDR3 2200 Mhz1 HDD 40 Gb WD SATA1 pt XP1 HDD 500 Gb WD Caviar blue SATA2 Win81 HDD 1 Tb WD Caviar blue SATA3 Win7TV TunerSunet Creative Sound Blaster SB0570DVD-RWDe mentionat este faptul ca WD Caviar Blue este clasa de mijloc ca si performanta, daca era varianta Black....cred ca altul era rezultatul. :rade: Pana in momentul de fata doar CPU ma mai franeaza si vreau sa trec pe un quadcore pe AM3, norocul meu ca placa suporta inclusiv procesoare Phenom x4 quadcore.Stima.
Link spre comentariu

Nu am cine stie ce naveta spatiala dar se descurca binisor:-Placa de baza MSI 760GM-E51(FX)-Procesor AMD Athlon II X4 640,2MB L2 (in momentul de fata are si L3 deblocat,deci concureaza cu un Phenom)-Memorii GEIL Black Dragon 2x2GB @1333MHz-Placa video Asus Radeon HD6670 GDDR5 Edition-HDD Seagate Barracuda 320GB 7200RPM Sata II ST320DM001(Este un brand Seagate cu electronica Samsung)Nu ar trebui sa fie asa mari diferente intre HDD-uri ,mai rau e cu generatiile procesoarelor.Si inca una in plus:frumoasa "scara magarului" ai facut cu alea 3 hdd acolo,din cauza ca ai multe unitati cuplate pe placa de baza ii afecteaza timpul de POST,deci.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări