Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech Z-5500

Postări Recomandate

Salutare, colegi!Un cunoscut de-al meu are un sistem audio Logitech Z-5500, la care din cand in cand apare un brum in difuzoare. Inainte de a-i da verde ca sa-l aduca la consultatie, as dori sa ma dotez corespunzator, asta insemnand o schema sau manual service. Ma poate ajuta cineva cu asa ceva? Eu am cautat, dar inca nu am gasit...Multumesc si spor la bani!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianos

2

• iod2

2

• schematiq

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Din ce spui s-ar putea sa nici nu fie defect, o intrerupere a cablului de semnal da simptomul asta (intreruperea firului de masa). Am intalnit destule cazuri din astea.

Link spre comentariu

Ce mare filozofie? Patru TDA7294 ptr sateliţi şi două în punte ptr sub (astea sînt supravoltate şi care se strică des, sarcina fiind de 8 Ohmi în loc de 16), plus o sursă de +5V cu un biet trz pe radiatoarele cele greu de demontat. Mare atenţie la şinele care strîng TDA pe radiatoare, într-o anumită poziţie pun toţi pinii în scc.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări