VIFCOR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Salut!-Am un pc la care i-am schimbat placa de baza cu una de tip Asus P5A, CPU AMD-K6-2/450, 64 mb RAM.Problema e ca nu recunoaste hdd-ul.Da eroarea:DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER-CD-R se poate deschide dar nu "invarte" cd-ul. Cum se poate rezolva problema? - Ohohooo... ce vremuri AMD K6-2/500 (filmele mergeau sacadat) nu suportau HDD mai mare de 32Gb de aia aveau jumper de limitare, nu update de bios,sau pamblica defecta.- CD-R are motorasul central gripat sau ars Link spre comentariu
iuli10 Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am rezolvat problema, am făcut update la BIOS şi acum comp. funcţionează cu Maxtor-ul de 40Gb + incă un Hdd de 20Gb pe care l-am folosit pt. a putea face update-ul.Am extins şi RAM la 256 MB. Se poate face ceva pentru a putea vedea pe PC clipurile de pe Youtube fara ca imaginea să ''sară'', să nu redea sunetul cu niste ''întreruperi'' scurte aşa cum face acum?CD-ROM-ul era intradevăr si el defect... Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Felicitari pt reusita.Video pe youtube cursiv la fsb-ul de 100-133 doar cu memorie mai multa si un video procesor mai ager cu minim 32Mb dedicat si nu in ultimul rand cu cat mai putine procese ce ruleaza in background. Link spre comentariu
iuli10 Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Mulţumesc A doua parte ar fi rezolvată , am o placă video NVIDIA GEFORCE MX440 agp8X de 64MB , cât despre partea cu memoria (dacă v-aţi referit la RAM) e cam greu pt. că pl. de bază funcţionează cu memorii RAM tip SD, (şi nu DDR), care sunt cam greu de găsit şi au capacitate mică, pe comp am două de 64MB şi una de 128MB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum