iuli10 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Salut!Am un pc la care i-am schimbat placa de baza cu una de tip Asus P5A, CPU AMD-K6-2/450, 64 mb RAM.Problema e ca nu recunoaste hdd-ul.Da eroarea:DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTERCD-R se poate deschide dar nu "invarte" cd-ul. Cum se poate rezolva problema? Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Ce capacitate are HDD-ul? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Buna seara !!! Pe ce este acest hdd-u este pe ide sau pe sata ?Astept !!! Link spre comentariu
iuli10 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 40 GB ATA BARRACUDA 7200.7 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Am o mica intrebare la dvs,daca in bios il vede de cat este hdd-ul ????Daca il vede in bios hdd-ul,atunci incercati sa intrati la sectiunea boot tot in bios si sa-i setati sa vada cd-rom-ul primul,iar pe urma ii dati save,dupaia introduceti cd-ul cu wind.......si vedeti daca merge . Succes !!! Link spre comentariu
iuli10 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Din pacate nu il vede nici in BIOS. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Din pacate nu il vede nici in BIOS.Schimba cablul de date (ATA) daca esti sigur ca HDD-ul este bun. Am patit si eu ceva asemanator din cauza cablului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Dar acest hdd-u la-ti incercat si pe un alt pc-u sa vedeti daca este bun sau este rau ??? Eu asi zice sa incercati si un alt cablu de date ata la acest hdd-u sau incercat si cu un alt hdd-u. Succes !!! Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 este un model vechi. verificati ca jumperul la HDD sa fie pe master si cel de la CD ROM pe slave. Link spre comentariu
iuli10 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Am incercat alt hdd de la MAXTOR, si alt cablu, acelasi rezultat... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Da,da asa este,are perfecta dreptate domnul cristi71 verificati si ce va spus dansul sa verificati pentru ca sa-r putea sa aibe dreptate . Succes !!! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Fiind vorba de un calculator foarte vechi, e posibilca BIOS-ul plăcii de bază să nu recunoască întregacapacitate a HDD (această placă de bază a fostlansată în anul 1998). Folosiţi jumperul de pe HDDpentru "CAP LIMIT" (va limita capacitatea acestuiala 32 Gb) şi apoi postaţi rezultatul. Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Am incercat alt hdd de la MAXTOR, si alt cablu, acelasi rezultat...Schimba slotul de pe placa de baza de pe master pe slave unde introduci mufa de la HDD. Posibil sa fie defect. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Daca nu merge nici asa,atunci incercati si cu un hdd-u cu capacitatea mai mica,de exemplu de 10-15-20 gb maxim .Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator allien Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Sau verifica fara jumper la hdd ,intra la bios si cauta unde scrie "priority boot" si selecteaza asa" 1 hdd , 2 cd-rom ,3 drive A ,dai save configurations ,apoi save and exit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum