leo 17 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 daca ma puteti ajuta cu scheme pentru a construi o telecomanda if,am gasit pe net cateva scheme dar foloseste o telecomanda de telivizor,eu as vrea sa fie cu un emitator if pe alta frecventa fata de cea pe care se transmite telecomenzile tv Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 IR.Telecomanda IR.IR= Infra Red Adica Infra Rosu.In afara de cele radio, toate telecomenzile sunt pe IR.Telecomanda IF nu exista sau cel putin nu am auzit nimic de asa ceva.Ce frecventa? Telecomanda pentru ce? Ce vrei sa controlezi?Receptor "pentru alta frecventa " ai?Trebuie construit si acela?Numai bine! :bere: Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Telecomanda ci IF sigur nu este daca nu s-o fi referind cumva la cele cu radiofrecventa. Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 scuze.ir,vreau sa construiesc un emitator si un receptor ir pentru a inchide si a deschide un bec, Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 nu stiu daca e bine sa va complicati cu executare unei telecomenzi IR ...se gaseste gata facut... de cumparat la un pret destul de mic in comparatie cu orice montaj ati alege dvs sa faceti ... cautati pe net (google) ...Dulie cu telecomanda ..si veti gasi destule oferte Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 vreau sa construiesc un receptor ir pentru a inchide si a deschide un bec,Ptr emiţător foloseşti orice telec-dă IR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum