doru77 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Va salut!Fiindca multifunctionala pe care o aveam si-a cam trait traiul, am plecat la magazin croit pe o multifunctionala laser. Laser pentru ca scot mai mult alb/negru, si din ce stiam eu, un cartus cu toner ar trebui sa tina cateva mii de pagini, iar o incarcare nu ar fi foarte scumpa. La magazin, vanzatorul a cautat sa ma convinga ca modelele de multifunctionale laser comercializate actual nu mai prezinta avantajele cunoscute de mine. Adica, un cartus cu toner tine maxim 500 pagini iar o incarcare costa cam 180 ron si imi recomanda totusi o multifunctionala inkjet Canon la 199 lei. Acestea fiind zise, va rog sa imi dati sfaturi in ce priveste achizitionarea unei multifunctionale. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
molioa Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Pai de ce bani dispui, aia iti cumperi. Ia-ti o kyocera. Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Va salut!Fiindca multifunctionala pe care o aveam si-a cam trait traiul, am plecat la magazin croit pe o multifunctionala laser. Laser pentru ca scot mai mult alb/negru, si din ce stiam eu, un cartus cu toner ar trebui sa tina cateva mii de pagini, iar o incarcare nu ar fi foarte scumpa. La magazin, vanzatorul a cautat sa ma convinga ca modelele de multifunctionale laser comercializate actual nu mai prezinta avantajele cunoscute de mine. Adica, un cartus cu toner tine maxim 500 pagini iar o incarcare costa cam 180 ron si imi recomanda totusi o multifunctionala inkjet Canon la 199 lei. Acestea fiind zise, va rog sa imi dati sfaturi in ce priveste achizitionarea unei multifunctionale. Multumesc anticipat.In cazul in care ai trecut peste sfatul vanzatorului din magazin...Gasesti multifunctionale HP sau Canon la care faci incarcarea cu (sa zicem) 50 de lei pentru o medie de 2000 de pagini. Gasesti si Samsung & Xerox, dar astea sunt cu surprize, chipuri scumpe sau imposibil de schimbat (momentan). Nenea de la magazin e pus sa iti vanda nu sa iti dea sfaturi, a trecut vremea cunoscatorilor care lucrau in astfel de magazine... Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 ``Gasesti multifunctionale HP sau Canon la care faci incarcarea cu (sa zicem) 50 de lei pentru o medie de 2000 de pagini. ``Va rog sa precizati care sunt acestea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum