Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer Aspire 5737z

Vizitator Florindrog

Postări Recomandate

Vizitator Florindrog

Am si eu o problema cu un Acer Aspire 5737z! L-am desfacut zilele astea si l-am curatat! Iar acum il deschid, scoate un sunet ascutit si se inchide deodata! Ce as putea sa ii fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

5

• VIFCOR

5

• Marius84

4

• seby19www

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am si eu o problema cu un Acer Aspire 5737z! L-am desfacut zilele astea si l-am curatat! Iar acum il deschid, scoate un sunet ascutit si se inchide deodata! Ce as putea sa ii fac?

Grav, suna a ceva in scurt si o sursa in protectie (masoara la rece unde e scurt) sau memoria nu face contact
Link spre comentariu
Vizitator Florindrog

Grav, suna a ceva in scurt si o sursa in protectie (masoara la rece unde e scurt) sau memoria nu face contact
Am reusit sa il fac! A fost doar o eroare a creierului meu obosit! Un pic de neatentie! Mersi mult oricum!
Link spre comentariu

Am reusit sa il fac! A fost doar o eroare a creierului meu obosit! Un pic de neatentie! Mersi mult oricum!
:da ai scapat "eftin", norocosule :rade:
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Buna seara!Am acest laptop si are problema cu temperatura. Am curatat foarte bine ventilatorul si radiatorul. Am schimbat pasta termica la procesor cu dintr-aia alba pentru depanari radio-tv si la video am pus alt pad termic de 1 mm grosime, dar sta incins rau. Ce alta abordare sa folosesc? Atasez foto cu temperaturile. Procesorul se incalzeste, se raceste, dar cipul video sta constant in 80 si ceva de grade... Inainte statea in 99-100, ce sa fac?

post-32876-139829664452_thumb.jpg

Link spre comentariu

schimba pasta in primul rand pasta aia alba cu una de calitate padul siliconic de 1mm nu il pune dupa ureche cu cat mai gros cu atat mai bine cauta sa ii pui unu de cupru cel mai bine

Link spre comentariu

Am schimbat acum pasta, am pus 2 foite de cupru la gpu, temperaturile sunt bunicele, gpu pana in 60 in video hd 720 pe youtube, mai putin acel MCP, cine stie unde il gasesc? Are vreo 65 grade. Multumesc!

Link spre comentariu

Am schimbat acum pasta, am pus 2 foite de cupru la gpu, temperaturile sunt bunicele, gpu pana in 60 in video hd 720 pe youtube, mai putin acel MCP, cine stie unde il gasesc? Are vreo 65 grade. Multumesc!

E pe acelasi pipe cu procesorul, MCP include video :da
Link spre comentariu

povestea asta ma distreaza copios, mai vine cate unu si ii se pare scump un curatat ne stiind ca pasta conteaza enorm, vreau sa il vad si eu pe ala care da 150 de lei pe o pasta sa-si curete o data laptopul, le spun sa pastreze numarul de telefon pantru cand vor veni sa facem reball-ul; multa vreme cand mi sa spus de pasta termica profesionala eu ii luam pe cei care imi spuneau peste picior "si marmota invelea ciocolata in staniol......." iana cand mi-a venit un i5 la curatat si l-am facut sa se incinga mult mai tare ca inainte de curatare, a fost o diferenta de 31C si atunci mi-am dat seama ca marmota chiar invelea ciocolata in staniol, pe bune :)

Link spre comentariu

Am cumparat o pasta la seringa de 10 lei, tot alba, dar a scazut considerabil temperatura, intr-adevar conteaza enorm pasta. Chiar, cat luati la un curatat + schimbat pasta si eventual paduri? Asa, ca idee, ca oricum eu nu iau bani, fiindca fac decat la cunostinte asemenea operatiuni.Si altceva, paduri din cupru, de unde procurati?

Link spre comentariu

Am cumparat o pasta la seringa de 10 lei, tot alba, dar a scazut considerabil temperatura, intr-adevar conteaza enorm pasta. Chiar, cat luati la un curatat + schimbat pasta si eventual paduri? Asa, ca idee, ca oricum eu nu iau bani, fiindca fac decat la cunostinte asemenea operatiuni.Si altceva, paduri din cupru, de unde procurati?

asta e marea problema in romania amatorii fac pe moca le prieteni, incepatorii lucreaza la bani de mizerie, iar cei care se ocupa cu adevarat sunt cei mai afectati, tot o data beneficiarul este fericitul posesor al unui laptop stricat gratis.la mine daca e un laprop cu capac quick curatat dumnezeieste cu pasta de calitate uns ventilator si banda de aluminiu intre disipator si ventilator e 40 de lei fara factura, unde trebuie demontat laptopul complet 70 de lei indiscutabil; eu tot ce am stricat am platit la clienti, lucrez destul de scump (fata de carpaci) dar clientulpleaca cu aparatul cel putin in starea in care a venit iar garantia e garantie fara discutii
Link spre comentariu

Total de acord cu afirmatia asta> Asta e marea problema in Romania amatorii fac pe moca la prieteni, incepatorii lucreaza la bani de mizerie, iar cei care se ocupa cu adevarat sunt cei mai afectati, tot o data beneficiarul este fericitul posesor al unui laptop stricat gratis.

Dar ce te faci cu omul de care efectiv nu scapi? Si mai este o problema> in orasele mai mici e greu sa gasesti meseriasi adevarati, pentru ca toate se leaga: ai clienti, ai bani, iar daca ai bani, iti permiti sa investesti in studiu si in scule. In lipsa clientilor, gata lantul slabiciunilor. Nici in Ramnic nu prea am auzit de meseriasi, ori nu sunt, ori nu se promoveaza bine. Dar asta este o alta poveste, deja sunt off topic. :jytuiyu

Link spre comentariu

ce nu vreti voi incepatorii sa intelegeti este faptul ca nu fiecare client care te suna trebuie sa il si servesti, la mine suna destul de multi oameni, si daca in final incasez bani de la 40% din ei e bine, unii vin pentru chestii aberante, gen un instalat de AVG varianta free, mi-a venit un laptop cu pentium 4 dual core si ati de 128mb din 2006 avea display-ul defect si a trebuit chipul video, i-am spus la om ca eu il pot face cu 550 de lei si omu a acceptat, practic a dublat valoarea laptopului, nu l-am imbarligat pe om in nici un fel ma intrebat cat costa si i-am raspuns; la mine e ca la supermarket vii intrebi te uiti ce lucrezdaca vrei cumperi daca nu nici o problema are plopu pere multe multe. Nu sunt tepar si nu imi plac teparii dar nici nu lucrez gratis doar ca a venit la mine unu care nu e in stare sa isi gestioneze corect veniturile si cheltuielile, din moment ce si-a cumparat laptop cu siguranta isi permite sa il si repare, un laptop e un articol de lux care poate fii substituit si cu un desktop. Daca te duci intr-un supermarket dintr-o localitate de 8000 de locuitori laptopul nu va fii mai ieftin decat intr-unul de 400.000 daca la magazinele mari pretul unic functioneaza nu vad dece nu ar functiona si la reparatiiPana acum 2 ani am facut instalatiile de sunet si de lumini la toate cluburile din sibiu, ma trezeau la 3-4 dimineata ma duceam le rezolvam treaba si daca le ceream 30 de lei imi spuneau ca e mult si nu au sa mai las ceva din pret ca nu au acum bani sau sa vin dimineata; mi-am facut faima de prost si toata lumea apela la mine ca munceam pana cadeam in cap si cu banii la sfantu asteapta, a trebuit sa ma reprofilez pe domeniul acesta pentru ca nu mai puteam schimba preturile de "incepator" am citit biblioteci intregi ca sa-mi pot schimba atitudinea de fraier, randurile pe care le scriu sunt o mina de aur pentru cine are ochi sa le si vada, m-as fi bucurat sa fi venit cineva la mine acum 10 ani sa imi spuna ce spun eu. Bagati-va mintile in cap, puneti mana si invatati meserie calumea si taxati la pretul corect, sau daca nu mergeti la servici si lasatii pe cei curajosi sa-si faca treaba calumeaNu e nimic offtopic, la scoala am fost invatati ca trebuie sa traim si sa ne intretinem dintr-un loc de munca unde esti angajat, dar e foarte ok sa traiesti si dintr-un hobby atata timp cat esti foarte bun te pasioneaza si lumea vine la tine pentru ca au nevoie de tine, ELFORUM e un loc in care lumea intra sa invete, nu vad unde e problema daca pe langa electronica inveti si cum sa o valorifici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări