Jacobs Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Sall sunt la un liceu tehnic la profil electronica automatizarii.Am ca tema un exercitiu si nu stiu sa-l fac. Cerinta: Pentru cazurile particulare , prezentate in tabelul de mai jos, determinati sensurile curentilor si a tensiunilor la bornele dipolului.Scrieti si ecuatiile tensiunilor la borne. Sper sa intelegeti.Multumesc anticipat Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Ia pune mana si citeste teoria si vezi ca iti explica.Nu o intelegi?Mai citeste o data.Tot nu intelegi?Baga nasu' intr-un tutorial de pe net.Descarca un simulator, simuleaza, triseaza.Pe acest forum mi se pare normal sa ajutam oamenii care vor sa realizeze ceva in domeniul electronicii desi nu lucreaza in domeniu si sunt ocupati cu altceva.Insa cand vine vorba de facut teme... pentru cativa lenesi care nu vor sa citeasca teoria, nu se oboseste nimeni. Tu nu ai copii de hranit. Tu nu ai facturi de platit.Tu nu faci decat sa mananci banii parintilor momentan. Ca sa nu ramana efortul lor in van, pune mana si mai face cate o pauza din frecatul motanului pe feisbuc, din jucat balarii moronice si mai citeste cate un tutorial, mai deschide o carte,mai deschide ochii ca sa intelegi si tu cate ceva din lumea asta de rahat in care traiesti. Mai tarziu ai sa imi dai dreptate.Sper sa intelegi.Nu iti vreau raul, ci iti vrem binele, pentru ca o data cu binele tau vine si binele copiilor nostri.Pentru un viitor cu oameni mai destepti... : Treci la invatat! Nu conteaza de unde.Numai bine! :bere: Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Macar daca ne-ai fi aratat ce ai facut si ce n-ai inteles.Vad pe multe forumuri lucruri din astea.Oare , chiar nu mai invata nimeni in liceele din Romania? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum