lama Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Salut Am dat comanda de pe ebay http://www.ebay.com/itm/370677515951?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 la un TFT. A lucrat cineva cu el de preferinta in C? Pe net am gasit pentru Arduino, dar inca nimic ptr PIC dar mai sap. Multumesc Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Si cat de greu poate fi sa adaptezi codul de la arduino la PIC? Link spre comentariu
lama Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Si cat de greu poate fi sa adaptezi codul de la arduino la PIC?E in Cpp. Stiu dar nu am folosit niciodata pe Compilatorul de la Hitech(nici nu stiu daca suport).DE aia inteb daca nu are cineva. Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Pune codul cpp si te ajutam... Link spre comentariu
lama Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Pune codul cpp si te ajutam...Multumesc de oferta dar nu e nevoie. Stiu C++, stiu sa il intorc la C.Eu vroiam un cod(de preferita C) ca atunci cand voi primi TFT-urile sa il pot pune intr-un pic sa vad daca merge(cum sunt demo-urile) caci am vazut pe youtube ca unele au probleme de contrast-ceva cu stabilizatorul de 3.3V.Deoarece e plin de ele la vanzare(mai ales pentru Arduino) am presupus ca cineva are deja cod. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum