chas3 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Eu am un Vertex VA4 pus dea lungul X-ului si nu ma incomodeaza cu nimic. In plus, la VA4 bacurile se pot muta pe exteriorul falcilor fixe/mobile si obtii ceva de genul 150mm maxim.Poti sa pui paralelele multiple doar in ideea "pentru ca pot". Ca in orice altceva, cu cat ai mai multe componente, cu atat ai mai multe batai de cap. Abaterile celor doua cale se vor insuma. Vor tinde sa se miste mai usor. Etc.Sunt seturi (de exemplu de la Soba) cu cale paralele care acopera mai multe grosimi si mai multe inaltimi. Astfel vei gasi in set mereu o marime foarte apropiata de ceea ce ai nevoie. Link spre comentariu
philiprobz Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Salutare! Recent dispoitivul de control al turatiei( potentiometrul sau cum s-o numi) s-a stricat . Carcasa acestuia este inscriptionata wh24-2, z4k7. Ii rog pe cei cu cunostinte in domeniu sa.mi descifreze codul ,respectiv si ceva sfaturi privind alte dispozitive compatibile sau ce as putea improviza. Un potentiometru cu specificatiile celui de mai sus costa enervant de mult, undeva la 300 lei din ce mi-a zis o cucoana la un magain de specialitate . Asa arata cel original , Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Poti monta un alt potentiometru liniar de 4k7 ,avind dimensiunile la ax la fel ,pretul pleaca de la 1,5 lei. Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Salutare! Recent dispoitivul de control al turatiei( potentiometrul sau cum s-o numi) s-a stricat . Carcasa acestuia este inscriptionata wh24-2, z4k7. Ii rog pe cei cu cunostinte in domeniu sa.mi descifreze codul ,respectiv si ceva sfaturi privind alte dispozitive compatibile sau ce as putea improviza. Un potentiometru cu specificatiile celui de mai sus costa enervant de mult, undeva la 300 lei din ce mi-a zis o cucoana la un magain de specialitate . Asa arata cel original Acel potentiometru are 4,7 kiloohmi, este cu variatie liniara si cu intrerupator. Costa catva lei DACA il gasesti la magazinele de piese electronice sau pe net. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Cauta dupa seria PR-24 de la Telpod. Link spre comentariu
philiprobz Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Am gasit ceva la 4 lei cu valoarea de 5 kiloohmi. Insa vanzatoarea mi.a spus ca "nu stie " sa faca ce face ala care costa 300 lei, chestiune care m.a incurcat. Si eu m.am mirat de pretul fabulos dar n.am de gand sa dau pe un rahat de potentiometru atatia bani. Chit ca dezmebrez toate dispozitivele electronice din casa 😂😂 si le incerc potentiometrele. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Ce le mai știe și vânzătoarea aia......poți pune și potențiometru fără întrerupător, doar că va trebui să scoți din priză scula când nu lucrezi cu ea.Nici dacă avea cracii de aur nu merita atâta un potențiometru... Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 http://amadeal.co.uk/acatalog/Spares.html Vezi "Potentiometer". Ala pare sa fie. E 10lire original. Link spre comentariu
philiprobz Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Recent m-a lasat motorul frezei, la o inspectie vizuala am remarcat infasurarea arsa si am fost nevoit sa caut alte solutii. Nesperat de bine s-a potrivit un motor de hidrofor/pompa de apa de 0.75 Kw cu 2900 rpm. Adaptarea a constat in strunjirea axului motorului la cota de 9 mm cat cea a axului motorului original, canalul de pana de 3mm si un distantier dintr o teava oarecare. Am folosit placa de prinderea origina pe masinarie si totul merge perfect. Turatia este undeva in zona de mijloc ca sa zic asa, cam cea pe care o folosesc cel mai des. Ma gandesc la o solutie de control a turatiei, cred ca motorul e unul asincron. Am un convertizor de frecventa cu care alimentez strungul cu motor de 380 din reteau de 220 a garajului. Stie cineva daca pot folosi convertizorul pt alimentarea acestui motor? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Il folositi ...deloc. Trebuie motor trifazic pentru VFD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum