Vizitator steauaa Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 vreau si eu sa imi inlocuiesc difuzoarele de bass pentru boxele pasive pe care le detin. ideea este ca as vrea sa cumpar ceva mai puternic decat am acum. Cu boxele actuale am facut vreo 15 petreceri mari(cumatrii,o nunta de vreo 80 persoane.etc) probema este ca nu stiu exact ce putere au difuzoarele actuale(nu este scris nimic pe difuzoare) pentru a cumpara ceva mai puternic. Am atasat o fotografie cu filtrele de pe hdd,poate stie cineva cam ce difuzor ar putea fi. Boxele au urmatoare dimensiuni: 85 cm inaltime,50 latime,35 grosime Astept niste sfaturi pentru niste difuzoare de 15",care sa faca fata la o sala de vreo 20x20 m si niste finalepentru ele bugetul este undeva la 500 ron doar pt inlocuirea dofuzoatelor Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Prceizeaza modelu boxelor.Parerea mea este in loc sa schimbi difuzoarele mai bine schimbi boxele cu totul. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Sau forumul...aici se discuta de boxe , nu de OZN-uri . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum