Vizitator pantelimonfl Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Exista doritori de arduino uno (clone) pe aici? Vreau sa comand cateva si nu stiu daca am cui sa le dau. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 daca ai da mai multe detalii poate se gasesc doritori. care clona? (poze de la chinez) cat costa ? (china - romania + vama ...), cat mai costa expedierea la cumparatorul final? Link spre comentariu
Vizitator pantelimonfl Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Dupa calculele mele ar ajunge la 70 de lei pret fara transport pentru cumparatorii finali. Link spre comentariu
Vizitator timofteandrei Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 am vrea si noi niste poze ca sa vedem exact despre ce e vorba...ca asa si eu am 4 clone de arduino + un arduino uno original si le tin pt mine ;) Link spre comentariu
Vizitator pantelimonfl Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Imi pare rau, dar nu pot oferi poze decat cand ajung. Si inca n-au ajuns. Link spre comentariu
Vizitator pantelimonfl Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Am postat anuntul aici: viewtopic.php?f=59&t=141830 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum