esu Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 stie cineva ce se mai poate receptiona cu asemenea aparatva multumesc Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Ce se mai poate receptiona in afara de ce ? Link spre comentariu
esu Postat Iulie 7, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2006 am intrebat deoarece l-am alimentat si in casti se aude un semnal ca ar receptiona ceva .am schimbat frecventele si nimic deosebit in receptieam o antena ( un fir lung de 10m ) daca pote cineva sa-mi explice cum se pune in functiune sau daca se merita sa-l mai pastrezcu stima ioan Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 tot nu ne-ai lamurit daca arata ca "made in CCCP" sau este alt tip. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 @Esu, de unde esti? Eventual trece la "locatie". Uneori ajuta :weedman: Link spre comentariu
esu Postat Iulie 9, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2006 aparatul este conform imagini atasate de ,,nanopico,,in plus mai are si alimentatorul made in ussr Link spre comentariu
esu Postat Iulie 9, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2006 locatia bucuresti Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Daca faci abstractie de faptul ca este construit cu tuburi - deci energofag - si iti ocupa o groaza de spatiu, eu zic ca merita pastrat. Avantajul sau consta in multitudinea de circuite acordate simultan, parca avea 7 astfel de circuite. Are o receptie linistita si este unul din cele mai bune receptoare produse la vremea sa. Nu mai tin minte daca se verificau tensiunile cu ajutorul comutatorului din dreapta si al instrumentului, o prima idee este verificarea acestor tensiuni. Daca comenzile sunt in limba rusa, se poate incerca traducerea lor. Atentie la comutatorul de selectivitate, unele subvariante aveau filtru de 150 Hz, si dupa atatia ani din cauza decalibrarii poti sa nu mai auzi nimic. Manivela schimba gamele de frecventa, se apasa serios, cu forta, iar butonul de acord este in stanga. Scala are un disc mic si este proiectata printr-un sistem optic la marimea la care se vede. Eu daca as avea unde sa-l pun, l-as pastra fara discutie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum