spinach Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Salutam,Deci :avem un HDD extern cu USB3.0 ; se poate cupla cu un pc cu USB 2.0 ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Buna seara ! Da se poate,dar o sa aveti viteza de transfer putin mai mica ca normala,adica daca aveati porturile usb 3.0 aveati veteza de transfer mai mare . Dar stati linistit ca merge si asa,nu este nici o problema . Succes !!! Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Diferenta de viteza va fi destul de semnificativa.Dar intradevar va functiona ok. Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 1.Nu am inteles ; adica voi avea viteza de transfer normala pentru USB 2.0 sau mai mica decit USB2.0 ?2.Mufa USB mini B , este folosita in acest caz ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 mai mică decât usb 3 , dar viteză normală de usb 2 Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Am inteles . Nu inteleg inca cu mufa . Mufa USB mini B , are 5 fire ; este folosita pentru usb3.0 ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Daca folosesti un cablu usb2, o sa folosesti pe hdd doar partea mare a mufeiusb 3 are niste fire suplimentare. Mufa de marime normala (cea din pc) are acelasi aspect exterior, contactele suplimentare sint inauntru si un cablu usb2 nu le folosestemufa mini are o extensie (arata ca o mufa normala de care e lipita inca o mufa mai scurta), cablu usb2 se introduce cablul in zona mai mare, acolo unde se potrivestebineinteles poti folosi si cablu usb3 chiar daca pc-ul stie doar usb2 Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Adica inteleg cam asa : mufa mama usb de pe disc are 2 zone ; in una din zone , se poate introduce mufa mufa USB mini B , si el va functiona normal in usb2 ?Acum nu prea se vede , daca merge miniB sau microB ? Link spre comentariu
spinach Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ca sa nu mai deschid alt subiect :-am biteza mica prin transfer usb , cam 10Mb/s . Are pusa undeva si nu stiu unde . poate aveti vreo ideie .Am vrificat discul extern si pe alt calculator transfera cu 30 Mb/s. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 da, in zona mai mare intra o mufa usb2 (cred ca micro)cind il legi la un windows, este undeva o setare per device usb (la stick-uri si hdd-uri) daca sa fie activ write cachesub xp are nume mai ciudat, gen optimize for performance (vs. optimize for fast removal care e implicit dar ai viteza f mica la scriere) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum