Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD extern cu USB 3.0

spinach

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

5

• danb1974

2

• LUCI

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara ! Da se poate,dar o sa aveti viteza de transfer putin mai mica ca normala,adica daca aveati porturile usb 3.0 aveati veteza de transfer mai mare . Dar stati linistit ca merge si asa,nu este nici o problema . :da Succes !!!

Link spre comentariu

Daca folosesti un cablu usb2, o sa folosesti pe hdd doar partea mare a mufeiusb 3 are niste fire suplimentare. Mufa de marime normala (cea din pc) are acelasi aspect exterior, contactele suplimentare sint inauntru si un cablu usb2 nu le folosestemufa mini are o extensie (arata ca o mufa normala de care e lipita inca o mufa mai scurta), cablu usb2 se introduce cablul in zona mai mare, acolo unde se potrivestebineinteles poti folosi si cablu usb3 chiar daca pc-ul stie doar usb2

Link spre comentariu

Adica inteleg cam asa : mufa mama usb de pe disc are 2 zone ; in una din zone , se poate introduce mufa mufa USB mini B , si el va functiona normal in usb2 ?Acum nu prea se vede , daca merge miniB sau microB ?

post-11845-139829570672_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ca sa nu mai deschid alt subiect :-am biteza mica prin transfer usb , cam 10Mb/s . Are pusa undeva si nu stiu unde . poate aveti vreo ideie .Am vrificat discul extern si pe alt calculator transfera cu 30 Mb/s.

Link spre comentariu

da, in zona mai mare intra o mufa usb2 (cred ca micro)cind il legi la un windows, este undeva o setare per device usb (la stick-uri si hdd-uri) daca sa fie activ write cachesub xp are nume mai ciudat, gen optimize for performance (vs. optimize for fast removal care e implicit dar ai viteza f mica la scriere)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări