Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf pistol de lipit

Postări Recomandate

Acum 18 minute, cosmin ardelean a spus:

Carcase gasiti pe TME. E vreo 30 de lei. Ce nu-mi place, ca sunt rosii. Preferam un albastru, cum au pistoalele de 100w.

Da, dar nu mai sunt confectioane din bachelita care-la prima "cadere"-se spargeau!...dupa mine ,puteau avea orice culoare,inclusiv in picatele, daca rezistau la socuri mecanice!....era cea mai mare problema a mea ,carcasa sparta!....si,ca un facut, dupa ce schimbam carcasa, nu trecea o luna si o "aranjam " si pe cea noua!

Link spre comentariu

Că tot suntem în zona asta, chiar azi în timp ce strângeam sculele de pe masă la serviciu, am dat jos cu pistolul.....care săracul avea intact doar mânerul, traful era înfăşurat cu spumă de polistiren şi bandă, ca să reziste şi la alte căderi.Asta chiar a fost ultima pentru carcasa (ce mai rămăsese din ea) actuală.Aş fi curios dacă se mai găsesc carcase din alea gălbui şi incasabile, tot de traf românesc.Când se găseau, am ezitat să cumpăr.....acum nu mai găsesc unde se găseau.

Link spre comentariu

Cât de bine se potrivesc aceste carcase la pistolul Radioprogres? Am doua pistoale de fabrica (unul cu 110/220V) si unul diy în carcasa Radioprogres (la acesta din urma a trebuit sa modific putin carcasa originala) si nu mai am decât doua perechi de carcase de rezerva.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Al doilea miez desfacut avea 80 randuri de tole, fata de primul in care au bagat doar 70 (la ala au fost mai hoti).

Carcasa bobinei permite 90 randuri/straturi (perechi) + bridele din capete. 

Deja le-am curatat, indreptat, debavurat si montat la loc.

Mai trebuie sa tai doar restul de 10 randuri si pot face proba inainte de impregnare.

Editat de cosmin ardelean
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări