Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf pistol de lipit

Postări Recomandate

La 04.11.2019 la 21:54, cosmin ardelean a spus:

Am vazut si eu multe petarde la ultima achizitie. Dar ce am gasit, mi-a depasit asteptarile. Cromul de pe platbanda ca nou, brida aia de tabla neumblata, clemele ce tin ansa inca zincate iar suruburile cu filetul perfect. Surpriza a fost cand l-am desfacut: pana si suruburile ce tin contactele erau cele originale negre, fara urma de surubelnita pe ele. Iar contactele in sine abia aveau cateva urme de scantei. Miezul fara urme de rugina si se vedea clar ca n-a fost desfacut, doar carcasa putin ciobita (oricum am scapat de ea).

N-a fost folosit mai deloc, chiar a meritat 100 de lei.

Am montat si traf-ul construit de mine, in carcasa turceasca. A iesit foarte bine si functioneaza perfect.

20191104_204855.jpg

Ce model de pistol este, cel din poză? Arată intr-un mare fel!

Link spre comentariu

@BRANCA...Păi crezi că producătorii carcaselor au interesul să te ţină ,,pe viaţă,, ?  E ca la imprimante, cumperi imprimana relativ ieftin, dar mai dai de cel puţin zece ori preţul ei pe tonere sau cartuşe în toată perioada de folosire...

Editat de validae
Link spre comentariu

Acum 3 ore, valica_d a spus:

Carcase pentru pistol RP, din ABS, negre.

La cum arata, era si firesc sa puna la dispozitie toate maruntisurile, altfel cine se complica sa le cumpere si sa se apuce sa construiasca restul ca sa poata folosi achizitia. E laudabila initiativa, dar sincer, prefer carcasele clasice la 10 lei setul, decat forma asta cu care nu sunt obisnuit cu 40 lei. La 25 lei kitul era rezonabil, poate as fi comandat 2 bc, dar 4 carcase asa cum se pune conditia, parca nu prea imi vine, mai ales ca am clasice de rezerva. Poate cu timpul o sa se lamureasca si o sa renunte la politica actuala...ar avea mai mult de castigat.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări