Vizitator dumitrascu marcel Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 aparatul meu de fotografiat i-mi arate urmatorul mesaj for use with compatible battery only precizez ca am schimbat bateria si tot asa i-mi arata de resetat aparatul nu stiu cum se procedeaza va rog daca stiti ceva astept sugesti de la voi multumesc Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Acolo scrie sa folosesti numai baterii compatibile cu originalul. Ce scrie pe bateria originala: volti, mA, compozitie etc Link spre comentariu
Vizitator dumitrascu marcel Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Acolo scrie sa folosesti numai baterii compatibile cu originalul. Ce scrie pe bateria originala: volti, mA, compozitie etc NP - BG1 3,6V 3,4Wh bateria este originala pe amandoua scrie la fel Link spre comentariu
Vizitator badrian82 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Posibil ca acumulatorii sa se fi degradat. Am experimentat aceeasi situatie pe un aparat compact Canon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum