dragutzzz_112 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Salut. La laptop-ul meu MSI VR630 am procesoru (Procesor: AMD Sempron SI42 , 2. 1GHz)cu windows7 imi cam sta cam la mazim forjeat. Intrebarea mea e , ce alt model de procesor se potriveste ca sa pot sal schimb sa pun unul mai mare sau ceva dual Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Va salut ! Mai suporta si AMD Turion™X2 Ultra dual-Core . Succes !!! Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 multumesc pt sfat Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Incearca sa te exprimi corect, cand sta ''forjeat'' Daca in idle(adica cand nu faci nimic) iti sta procesorul la mai mult decat cateva procente in task manager, atunci nu e procesorul vinovat.Ca idee am la firma un PC mai vechi cu procesor P4 3Ghz(tot singlecore dar are totusi HiperT) si se misca chiar decent cu Win7. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 nu sta tot timpu 100% numai cand deschid ceva imediat sare la 100% Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 E oarecum normal, procesorul e relativ slab iar win7 e cam gurmand cu resursele.Dupa standarele actuale nu e gurmand.Pe orice sistem actual sau de 2-3 ani vechime se misca ff ok. Pe sitemele mai vechi recomand winXP. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am gasit sa iau u dual amd turion 64x2 de 2ghz. este scos dupa acer aspire 5520. oare sa poate sa nu se potriveasca la socket? Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Prima data trebui sa vezi cu soft de detectare exact ce soket ai la acel procesor care doresti sa il schimbi de exemplu cu everest sau alte softuri iar pe urma achizitionezi procesorul ! Totusi chiar daca au acelasi soket procesoarele este posibil ca laptopu sa nu recunoasca procesorul respectiv dupa montare sau din arhitectura procesorului nou montat acesta sa aibe nevoie de o racire mai adecvata fapt care duce la supraincalzirea laptopului si in cele din urma la defectare asa ca mare atentie ! Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Iti faci curaj demontezi coolerul si citesti pe socket, ca scrie pe buza. Turion x2 e pe S1G1 parca, al tau e la fel e OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum