Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recuperare date HDD

Vizitator dandangore

Postări Recomandate

Vizitator dandangore

BunaAm un hdd care are pe el date importante pentru mine -calculatorul il vede dar cind vreau sa-l deschid , imi spune sa-l formatez- am incercat mai multe recuperatoare de date dar unele nu il vedeau altele il vad dar nu pot recupera fiindca sunt in variante trial si nu ma lasa sa recuperez(copiez) fisiere- nu stiu cu ce sa mai incerc- am incercat cu :recuva, pandora, get data back, mini tool power recovery, pc inspector file recoverynu am reusit - daca ma poate ajuta cineva cu un sfatMUltumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Selena

2

• wally_gatter

2

• Matrixu

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dandangore

ESTE UN HDD CARE ARE NUMAI DATE SI IL ONTAM IN MAI MULTE CALC. NU ARE SISTEMIL VEDE DA NUL POT DESCHIDEVAD SI FISIEELE DE PE EL CU UN PROGRAM DAR NU POT RECUPERA NIMIC????? :speriat

Link spre comentariu

Eu pentru recuperat date foloseam easy recovery ontrack. Dar trebuia ca hdd-ul sa fie vazut in windows.Poate recupera date chiar si de pe hdd formatat daca nu e low level format.Daca nu stii exact ce faci cu utilitarele de pe hiren mai bine nu le folosi.

Link spre comentariu

Eu pentru recuperat date foloseam easy recovery ontrack. Dar trebuia ca hdd-ul sa fie vazut in windows.Poate recupera date chiar si de pe hdd formatat daca nu e low level format.

:nas: pai daca cere frmatare au zic ca-l "vede"...nu conteaza cum dar il vede.

Cat priveste recomandarea sa apeleze la cineva cu experienta in "recuperare"....este ok atat timp cat informatia de pe el merita.

PS: pentru userul @dandangore .... cum vede hdd-ul in "Disk management"?

Revenind la topic ...daca userul @dandangore nu doreste "ceva profesional" de recuperare....poate sa faca o experienta asa cum au precizat colegii mai sus....cu un CD Linux, Hirene's Boot CD etc....asa cum au precizat colegii mai sus.

.....Sau solutia mai putin probabila in functie de tipul/producator HDD --> vizita site producator --> descarcat ulitarele/tools-urile speciale.

PS: a fost incercat pe alta config. hardware (calc)?

Link spre comentariu
Vizitator dandangore

momentan am sistat treaba deoarece am alte urgente , multumesc pentru sfaturi si promit ca revin cu concluziihdd este vazut in widows si in disc management apare sanatos, oriunde dau sa-l deschid i-mi spune sa-l formatezhdd este un matrox 80 gbcu un program de recuperare am reusit sa vab continutul dar nu mă lăsa sa copiez sau recuperez nimicam sa incerc si variantele propuse de voi dar mai pe wekend ca a trecut pe locul treiva multumesc

Link spre comentariu
Vizitator dandangore

Am reușit foarte ușor și bine cu un program furnizat de un coleg de-al nostru care mi-a trimis pe privat programul.

Programul este OK deoarece are și serial key.

EASEUS Data Recovery Wizard Professional Edition v5.6.5

Mulțumesc din nou pe această cale dânsului și tuturor de mi-au acordat sprijin la problemă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări