davidut5 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am ledurile din imagine, si nu stiu ce valoare avea rezistenta lor, ledurile sunt de la un ecran de clima de Seat. Am pus smd 1k si parca lumineaza cam slab, de asemenea smd se cam incalzeste. Apropo, pentru tensiunea de 12-14v de la masina. Multumesc. Link spre comentariu
Matrixu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Eu folosesc la masina leduri de 5 mm si de 3 mm in butoane cu rezistenta de 470 Ohmi. 1/2w si de 3 ani jumate nu am probleme cu ele. Folosesc 1 rezistenta/ 1 led. Link spre comentariu
davidut5 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Le-am lasat de 1k, se pare ca lumina data de ele noaptea e suficienta. Link spre comentariu
Vizitator herrdan Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Vezi aici http://led.linear1.org/led.wiz Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Nu mai am nevoie, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum