relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 O sa incerc dupa schema aceasta.http://www.next.gr/uploads/135-8990.png.Oare are ceva daca ii pun 12V in loc de 9v? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Ce sa faci cu schema aia? Are mai multe intrari si o iesire... tie iti trebuiau mai multe iesiri. Apoi ce faci cu amplificarea aia mare? Amplificarea totala a schemei e de aproximativ 160 de ori... Ce sensibilitate vrei sa ai la intrare? Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Pai intrarea o sa fie de la placa audio de la laptop.Si stiu ca are mai multe intrari si o iesire dar eu o sa o fac cu o intrare si pentru fiecare iesire o sa ii pun cate 4 lm-uri(ca sa fie stereo pentru ca trebuie 2 la un canal). Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Ce sa faci cu amplificarea aia mare pentru semnal de la laptop? Vrei distorsiuni la galeata? Schema se poate utiliza dar trebuie modificata. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Daca as face asa? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 NU va functiona!Ar trebui sa cauti documentatie despre functionarea opamp si sa citesti cite ceva despre ele inainte de a distruge in serie cele citeva bucati care le detii. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Pai sunt incepator de aceea cer ajutor aicea.Nu o sa le distrug pentru ca nu ma apuc de lucru pana nu am o schema de la cineva cu experienta.Va rog fumos daca se poate sa imi desenati dumneavoastra o schema.Poate sunt eu mai batut in cap si nu inteleg chear toate de aceea va cer dumneavoastra ajutor. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Aici http://audiocircuit.blogspot.ca/2012/03/3-channel-audio-splitter.html Sau mai simplu (partea cu transzistoare este stabilizarea +-12V) http://www.circuitstoday.com/3-channel-audio-splitter Alege ceva de pe google http://www.google.ca/search?q=3+channel+audio+splitter&hl=en&safe=off&sa=X&tbo=u&tbm=isch&source=univ&ei=9VkIUaTPIYf5qAGDhoHYBg&ved=0CCwQsAQ&biw=1024&bih=485#hl=en&safe=off&tbo=d&tbm=isch&spell=1&q=3+channel+op+amp+audio+splitter&sa=X&ei=L1oIUe6iIdS4qQHPzYDYDw&ved=0CEwQBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41642243,d.aWM&fp=d6838af4d2c5e920&biw=1024&bih=485 Nu uita, faci 2 identice pentru varianta stereo. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Alimentarea se face simetric cu +/-9...15V. La iesire se poate monta un potentiometru de volum de 10K. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Va multumesc domnule remus68.O sa incep maine la el.A da mine e sarbatoare(adic azi)va tin la curent .Asa o sa am si corector de ton.Foarte multumit. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Da daca nu este cu suparate o schema pentru spliter dar fara acel corector de ton se poate?As vrea doar sa am un singur lm pe canal fara sa am coretie de ton sau alte prostioare.Nu de alta dar la un canal stereo o sa imi trebuiasca 4 lm-uri.Asa daca as avea o schema simpla as avea nevoie doar de 2 lm-uri la un canal stereo. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Habar nu ai ce vrei... ar fi cazul sa mai cauti si singur fara sa-ti fie lene... http://www.elecircuit.com/audio/3_Chann ... _4135.html Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Dupa cum i-am promis domnului @remus68 am revenit cu o poza cu cutiuta unde o sa fie montat acel "spliter". Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 din cate stiu eu nu afecteaza sunetul eu bag 2 amplifuri nu 3 ca tine aaaa si cat despre placa hd........numai hd nu cred ca e daca mai e si ancorporata.....de curiozitate cauta placa de sunet traktor dela native instruments alea sunt placi audio Link spre comentariu
relucavnic Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Acuma nah' daca asa scrie la laptop ca ii hd asa am zis si eu.Deci nu are nici o iportanta,nu afecteaza sunetul daca leg 3 amplificatoare fara preamplificator? Eu am 2 amplificatoare si un sistem home-cinema si nu imi placea sa tot scot cablurile si sa le bag de la unul la altul pentru ca cu timpul se strica mufa de la laptop si acuma am schimbat placa audio am dat 120 de lei pe ea si nu as vrea sa o schimb in toata luna.Ori cum momentan este legat spliterul fara pre-amp si nici nu am observat vreo schimbare chear daca este pus un amplificator sau toate 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum