Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spliter audio

relucavnic

Postări Recomandate

Am nevoie de un spliter audio si anume sa aiba o intrare si 3 iesiri (toate stereo).Sa pot trage intrarea din laptop si sa pot sa pun la 3 amplificatoare fara sa mai fiu nevoit sa tot scot si sa bag mufe.Daca aveti vreo idee va rog sa imi ziceti.A da si as dori sa am volum la fiecare in parte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

17

• remus68

13

• ianny

1

• Ionut Remus

1

Top autori în acest subiect

Stiu ca se poate dar ma intrebam ca daca trag din laptop 3 iesiri nu o sa afecteze sunetul.Am placa hd si nu as vrea sa se afecteze sunetul.Si poetntiometrii de cat ar trebui sa fie?

Link spre comentariu

se poate faceceva cu amplificatoare operationale dar asta doar in cazul in care folosesti iesirile doar pentru amplificatoare si nu pentru casti! dar sa stii ca iti trebuie alimentare pentru astfel de spliter si inca ceva ceva notiunide electronica! as putea sa ma gandescla ceva mai simplu dar o sa ai putina treaba sa stii!

Link spre comentariu

Imi trebuie 3 iesiri.Dar problema este ca nu gasesc ceva scema pentru LM-uri.Off topic:Le-am primit de la domnul traianpop si mi-a zis ca o sa imi fie de ajutor.A venit si acea zi.Multumesc.

Link spre comentariu

Te uiti in foaia de catalog a integratului LM301 si vezi terminalele de acces la alimentari, intrarile inversoare / neinversoare respectiv iesire. TL084 este un opamp quadruplu (sunt 4 amplificatoare operationale intr-o capsula). La LM301 nu iei in considerare pinii pe care se face compensarea externa.

Link spre comentariu

Daca v-as ruga frumos nu mi-ati face o schema pentru ca altfel fac dupa o schema propriu zisa sau daca nu sa imi ziceti balance (pin1) si compensation(pin2 si pin8) nu trebuie folosite.Si dc are 2 intrari si numai o iesire?

Link spre comentariu

Aha,si eu leg numai pe 1 intrare sau plusul pe una si gnd pe alta.O sa incerc maine sa vad daca imi iese ceva.(am 8 buc de lm-uri)o sa incerc cu 1 sa vad poate reusesc ceva.O sa va tin la curent.Si de alimentat la cat il alimentez.12V ajunge?

Link spre comentariu

OMG! Nu! Uita-te pe orice schema cu opamp in conexiune inversoare sau neinversoare si vei vedea topologia schemei. Sint multe de invatat! Depinde si de tipul alimentarii, simetrica sau asimetrica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări