relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am nevoie de un spliter audio si anume sa aiba o intrare si 3 iesiri (toate stereo).Sa pot trage intrarea din laptop si sa pot sa pun la 3 amplificatoare fara sa mai fiu nevoit sa tot scot si sa bag mufe.Daca aveti vreo idee va rog sa imi ziceti.A da si as dori sa am volum la fiecare in parte. Link spre comentariu
ianny Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Asta va puteti face si singur, aveti nevoie de cateva mufe si de 3 potentiometre. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Stiu ca se poate dar ma intrebam ca daca trag din laptop 3 iesiri nu o sa afecteze sunetul.Am placa hd si nu as vrea sa se afecteze sunetul.Si poetntiometrii de cat ar trebui sa fie? Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 se poate faceceva cu amplificatoare operationale dar asta doar in cazul in care folosesti iesirile doar pentru amplificatoare si nu pentru casti! dar sa stii ca iti trebuie alimentare pentru astfel de spliter si inca ceva ceva notiunide electronica! as putea sa ma gandescla ceva mai simplu dar o sa ai putina treaba sa stii! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Ceva de genul: http://www.next.gr/inside-circuits/Audi ... l6660.html Schemei i se pot aduce o gramada de imbunatatiri. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Ceva de genul:http://www.next.gr/inside-circuits/Audi ... l6660.htmlSchemei i se pot aduce o gramada de imbunatatiri.Da da ceva de genul.Am acasa LM301AN.Acestea nu sunt bune? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Ba da. Alegi cite iesiri vrei si iti trebuie n+1 operationale simple. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Imi trebuie 3 iesiri.Dar problema este ca nu gasesc ceva scema pentru LM-uri.Off topic:Le-am primit de la domnul traianpop si mi-a zis ca o sa imi fie de ajutor.A venit si acea zi.Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Pai le utilizezi in locul operationalelor din schema. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Problema este ca tl084 are 13 pini pe lanha lm care are doar 8 pini.Daca se poate o schema cu lm-uri as fii foarte recunoscator.Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Te uiti in foaia de catalog a integratului LM301 si vezi terminalele de acces la alimentari, intrarile inversoare / neinversoare respectiv iesire. TL084 este un opamp quadruplu (sunt 4 amplificatoare operationale intr-o capsula). La LM301 nu iei in considerare pinii pe care se face compensarea externa. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Daca v-as ruga frumos nu mi-ati face o schema pentru ca altfel fac dupa o schema propriu zisa sau daca nu sa imi ziceti balance (pin1) si compensation(pin2 si pin8) nu trebuie folosite.Si dc are 2 intrari si numai o iesire? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 dc are 2 intrari si numai o iesire?... asa au toate amplificatoarele operationale. Uita-te pe foile lor de catalog (datasheturi). Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Aha,si eu leg numai pe 1 intrare sau plusul pe una si gnd pe alta.O sa incerc maine sa vad daca imi iese ceva.(am 8 buc de lm-uri)o sa incerc cu 1 sa vad poate reusesc ceva.O sa va tin la curent.Si de alimentat la cat il alimentez.12V ajunge? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 OMG! Nu! Uita-te pe orice schema cu opamp in conexiune inversoare sau neinversoare si vei vedea topologia schemei. Sint multe de invatat! Depinde si de tipul alimentarii, simetrica sau asimetrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum