Vizitator codertux Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 salut, am o problema cu o boxa UNITRA de 110W. boxa e destul de veche (a cumparat-o tata cand era in facultate ). problema e ca am dat un party acasa acum cateva luni si am dat cam tare muzica :(ma puteti ajuta sa o repar cumva? atasez niste poze cu difuzorul cu problema: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Pai ce simptome are? Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 pai e stricata suspensia si ar trebui schimbata Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Mie nu mi-a aparut pozele decat acum :prayer:Ce-l mai simplu ar fii sa cauti prin targ difuzoare unitra...si sa le inlocuiesti.Cred ca avea cineva pe forum 2 boxe unitra de vanzare si avea si un difuzor de rezerva..cred ca Taucher Link spre comentariu
Vizitator codertux Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 @bogdi16: nu prea dispun de bani, dea asta as prefera sa repar difuzorul ala daca se poate. @fixvid: poti sa-mi dai niste detalii? un how-to? :weedman: Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 cauta pe telezimex.ro poate gasesti suspensii din burete cauciucat, sau chiar pe la tine in oras, la mine, in cta, aveau la un magazin niste suspensii pe la 150 000 parca, si era pus MULT adaos Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 nu dispui de 40-50 lei? :prayer: cam la banii astia gasesti un difuzor..in stare f buna!Ar fii cea mai buna solutie!...daca incerci sa repari..fara sa ai experienta.poti sa il strici si mai rau..Suspensia ar trebuii inlocuita....lucru care cere destul de multa rabdare si pricepere!.. Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 cumpara o suspensie de 10" (sau de cat ii difu tau)din poza nu prea imi dau seama, dar cred ca trebuie sa dai jos rama aia gri si dupa aia tai suspensia de pe marginea membranei (ai grija sa n-o tai si pe ea) sau daca reusesti sa o elimini cu totul de pe ea, e si mai bine. daca nu, lipesti suspensia noua peste ea cu prenandez. nu cred ca e nevoie sa scoti tot asamblul mobil ca sa schimbi suspensia. te descurci tu. Link spre comentariu
Vizitator codertux Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 am gasit la un magazin din oras suspensie... maine cred ca ma apuc de treaba Link spre comentariu
Vizitator codertux Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 gata, am schimbat suspensiile la amandoua boxele (era si a doua stricata, dar nu observasem eu ).acum am intalnit alta problema, cand modific volumul din amplificator se aude un zgomot ciudat (ca zgomotul ala care-l face pickup-ul cand dai cu degetul peste ac) se poate repara? Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 trebuie curatat contactul din potentiometru, sau daca gasesti sa il schimbi cu unul nou, e mai bine ... Link spre comentariu
Vizitator snakey Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 gata, am schimbat suspensiile la amandoua boxele (era si a doua stricata, dar nu observasem eu ).acum am intalnit alta problema, cand modific volumul din amplificator se aude un zgomot ciudat (ca zgomotul ala care-l face pickup-ul cand dai cu degetul peste ac) se poate repara?Se aude dupa ce ai dat mai tare sau in timp ce misti butonul de volum? Link spre comentariu
florin48 Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Saluatere eu nu cred cai de vina potentiometrul iii faza tu cand ai inlocuit suspensile nu ai centrat difuzorul asa si logic ca la volum mic o sa distorsioneze.Prin urmare is descentrate diuzoarele Link spre comentariu
florin48 Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Saluatere eu nu cred cai de vina potentiometrul iii faza tu cand ai inlocuit suspensile nu ai centrat difuzorul asa si logic ca la volum mic o sa distorsioneze.Prin urmare is descentrate diuzoarele Link spre comentariu
Kiusro Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 codertux , Cand anume se aude zgomotul,"in timp ce misti potentiometrul sau cand ajunge la maxim?" se auzea si innainte sa schimbi suspensia? daca esti din Timisoara te pot ajuta f repede. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum