Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare cruce tambur indesit

pisic

Postări Recomandate

:rade: Nu se punea problema; firma utiliza in procesul de productie sute de tone de profile si table de OL pe luna iar cele citeva kilograme ce le-am folosit erau nesemnificative si proveneau din resturile rezultate in urma procesului de productie care oricum ajungeau la fier vechi. De fiecare data cind am facut cite ceva a vazut si a stiut toata lumea, inclusiv directorul.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

6

• remus68

4

• pisic

4

• romica-b

3

Top autori în acest subiect

fara nici cea mai mica de tendinta de gluma: tot pe acest site am citit ca,cu poxipol(din 2 componente) se poate lipin si bloc motor auto....poate se merita incercat si sa nu dea "bataie" cantitatea adaugata!...depinde si daca locul permite lipirea cu adaos...

Link spre comentariu

Depinde si de locul in blocul motor care permite o asemenea lipitura,dar lasand la o parte asta,pe blocul motor nu prea ai solicitari mecanice mari,se lipesc in genere fisuri sau mici bucatele dizlocate cu diverse lucrari mai putin ortodoxe,dar e adevarat ai variatii dese de temperatura,care nu sunt de neglijat,dar daca rasina aia e stabila termic pana pe la 100...110 grade,sa zicem ca e ok,desi eu n-as mai avea baza sa tin asa ceva in exploatare,in schimb la o cruce din asta ai solicitari mecanice(mult mai) mari,suprafata de lipit mica,si daca piesa din intreg a cedat,ma indoiesc lipitura sa ajute cu ceva,dar ca experienta merita incercat...oricum solutia e alta piesa,deci nu e ce pierde(in afara de timp).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări