Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa televizoare

Vizitator cj21san

Postări Recomandate

Vizitator cj21san

Buna,sunt f.nou pe acest site (sunt aproape incepator in ale depanarilor tv ,fiti intelegatori !!!),fratele meu are un handicap,si are un tv nokia cu placa praf ,vreau sa-i cumpar una noua.Va rog sa ma ajutati de pe ce site o cumpar,ce detalii trebuie sa stiu cand o comand (banuiesc pini tub cinescopic,diagonala ,etc ?? ),intelegati-ma ca vreau sa rezolv eu singur practic tv-ul ,binenteles cu ajutorul vostru,va multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

4

• remus68

4

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cj21san

Spune exact ce tv nokia are sa vedem ce-i de facut.

ITT NOKIA 6340 N PS VT IDEAL COLOR CORE 2 110*(grade) P/S 28 KV/IFB-621 220/240 V~ 50-60 Hz IDENT-NR 54349411 Sau de pe usita butoanelor : 6340 N PS VT IDEAL COLOR ART. NO. 49417 63 cm, IFB-Gerber IRC2
Link spre comentariu

in caz de negasire prin alta parte mai convenabil , pot comunica pe pm o adresa din bucuresti unde au sigur sasiu complet la 110 grade , insa pretul este de 120 de ron ...!@onorabilul domn remus68...din pacate , nu au soclu pentru tub subtire in dotare , ci doar soclu de tub gros...!

Link spre comentariu

mai ales ca este pentru o persoana cu dificultati , eu sint gata sa-l ajut pe initiatorul topicului...! stiu sigur ca respectivii va pot pune si un colet la posta normala cu acel sasiu...evident , daca va convine pretul...! spuneti-le doar ca veniti din partea mea...si o ploaie de oua clocite va zbura inspre dvs , cu maxima viteza ...plus citeva invective care nu se pot spune pe post... :rade: glumesc , desigur...! ma inteleg perfect cu toti oamenii de la firma respectiva...!

Link spre comentariu
Vizitator cj21san

ok ,va multumesc tuturor,se pare ca nu prea merita ,placa 120 lei(inteleg ca nu este mult) plus curierul mai mai ca ajunge pe la 150 lei ,de altfel va trebui sa fac modificari la conexiuni(ma indoiesc sa fie exact 100% pt tv-ul meu),care sincer ma depasesc.O sa-i iau fratelui meu tot unul second cu placa noua,garantie 1 an la 200 lei de aici din localitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări