vicelord Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Am gasit pe un forum extern aceasta schema sa vorbit mult despre ea ideea e ca scoate la fel de multa putere ca si ipa si alimentarea e la fel dar este mai ieftina cel putin finaliidaca ziceti ca se merita eu voi produce acest kit se va vinde si separat adica doar cablajul urmand ca persoana sa isi puna ce piese doreste pe dansul Link spre comentariu
m4xx Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 produci tu kit-u asta :weedman: :weedman: ???? :rolleyes: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 urmand ca persoana sa isi puna ce piese doreste pe dansulOrice piese??daca ziceti ca se merita eu voi produce acest kit se va vinde si separat adica doar cablajul Inainte sa te apuci sa faci cu gramada...trebuie efectuate teste riguroase sa vezi daca sunt bune de ceva!..degeaba iti zicem noi....ca schema e buna..Prin ce metoda vrei sa faci cablajul? Nush dc...dar nu prea inspiri incredere :weedman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 PS: se muta la AUdio-Video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum