Vizitator alexo10 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Buna seara,As vrea sa montez o camera video la 150-180 metri distanta...ce cablu ar trebui sa folosesc, Ftp ajunge ?Va multumesc,Alexo Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 ai alte cabluri pe langa cel de camera? (sau motoare, consumatori puternici?) Link spre comentariu
Vizitator alexo10 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 ai alte cabluri pe langa cel de camera? (sau motoare, consumatori puternici?)Nu, nu am..Uz casnic doar.. Link spre comentariu
Vizitator alexo10 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Inca astept raspunsuri Link spre comentariu
radud5 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Ptr a alimenta camera la 200m trebuiesc facute cateva calcule in functie de tensiunea de alimentare, curent consumat si foarte important reziatenta conductorilor (am gasit multi conductori la noi care nu respecta specificatiile, rezistenta dubla fata de cat ar trebui la aceeasi sectiune), sau se pot folosi 2 surse de tensiune (prima sa ridice tensiunea la cel putin 45V iar a doua sa coboare tensiunea la valoarea necesara) Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 1. Alimentarea CC - vezi ce rezistenta are cablul propus de tine per conductor, o inmultesti cu 2, apoi o inmultesti cu curentul consumat de camera. Asa vezi ce cadere de tensiune ai pe cablu. In mod sigur ai sa faci mai multe iteratii pana gasesti un cablu bun (cadere de tensiune acceptabila functionare camera). Nu cred ca ftp va merge, probabil un 2,5mm2 sau chiar mai gros o sa fie necesar.2. Semnal video - as alege un coaxial, pentru pierderi reduse.Vino cu mai multe detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum