Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare boxe stereo

fritz_vali

Postări Recomandate

buna ziua! asa cum am zis mi-am cumparat alte boxe grundig modelul e din 45 500( are 80 W rms cred) dar are un mic defect care insa la test audio nu se simte mult diferenta; la una din boxe inalta a fost schimbata( probabil so fi ars)! am sa pun niste poze...

post-31208-139829652011_thumb.jpg

post-31208-13982965202_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fritz_vali

17

• zal

10

• electricu"

3

• Costin Aurel Baluta

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bine am inteles partea cu modelul, deci sa inteleg ca aceste sunt bune boxele! Eu le-am cumparat din targul acela din valea cascadelor, am dat 160 lei pe ele nu a vrut sa mai lase deloc la pret(il si inteleg de ce :) )!

Link spre comentariu

Eu iti recomand cu caldura niste boxe Quadral din anii 90 nu o sa fii dezamagit sunt boxe realizate cu simt de nemti si nu o sa le gasesti reprosuri.Un exemplu de boxe Quadral:

post-21854-139829653007_thumb.jpg

Link spre comentariu

la cat am dat pe astea(160 lei) sunt foarte multumit ! are sunetul clar si in plus aud vocea mai bune. oricum finantele sau cam dus asa ca raman cu acestea.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Technics SB-CS75 60 Watt DIN / 8 Ohm / 480 x 260 x 240 /

Posted Image

Posted Image

Le-am ascultat si mi-a placut cum se auzea. sunt la vanzare pe okazii 400 Ron.

pe Luca  nu-l mai inteleg deloc...

Link spre comentariu

Boxele alea sunt sunt printre cele mai proaste boxe posibile... cu sunet murdar.. si bass slabut si bubuit.

Nu ai spus bugetu alocat... pe la 100 Euro pt asa ceva eu ti-as recomanda niste boxe nemtesti pe 3 cai cu tweeter (eventual si medie) pe matase, printre cele mai bune sunt: Grundig Box , Canton , Arcus, Braun Nea aparat in stare originala nemanarite.

Exemplu:

Grundig Box 660

Posted Image

Canton Karat 200

Posted Image

După 4 ani e mai greu.

Nu e greu.. in 2011 spunea ca se aud bine,ca le-a auzit el ba chiar ne indruma spre site-ul,unde erau la vanzare...

iar in 2013,recit:

Boxele alea sunt sunt printre cele mai proaste boxe posibile... cu sunet murdar.. si bass slabut si bubuit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări