zal Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Înainte de a le lua, interesează-te ce impedanţă au, apoi în funcţie de tensiunea cu care alimentezi LM3886 şi după pdf-ul producătorului vezi ce sarcini poţi folosi la ieşire. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2013 lm3886 suporta 4 ohmi deci clar orice impedanta de la 4 ohmi in sus scazand proportional si puterea! boxele nemtesti sunt pe 4 ohmi daca am vazut bine au puterea de 75 w rms deci ca si putere coincide foarte bine cu integratul!astept mai mult pareri ca sa nu fac prostia sa le cumpar si apoi sa aflu ca sunt un model slab sau ca au anumite minusuri! ca si locatie le folosesc pentru aprox 80 metri patrati!(o camera pe aprox 7 metri pe vreo 6 metri) Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 7 x 6 = 42 m2 ........................Legat de LM3886, scrie mare, negru şi bold pe prima pagină a pdf-ului la ce tensiuni/sarcini poate lucra, tocmai ca să nu îl schimbi de cîte ori dai volumul mai tare. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Inaltele si una din medii se pare ca au fost reparate iar ca parere personala nu au nici o treba cu auditiile de calitate. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2013 limita de pret ar fii de 300 lei mai mult nu am cum sa fac rost! e criza! iar cu privire la alimentare lm-urilor se incadreaza in partea cu 4 ohmi deci aprox 2 ori 28 volti!in legatura cu calculul de aproximativ 40-50 mp (mam grabit) !oricum eu nu vreau performate foarte ridicate , eu am optat pentru acele grundig pe motiv ca si pretul e destul de accesibil si nici nu am de unde face rost de mai mult de 300 lei(deabia imi platesc si chiria) asa ca pretul lor de 250 lei e perfect pentru mine! trebuie sa tin cont ca am si bass separat si nu vreai sa iau ceva nici prea mare( nu am loc unde sa pun boxele) ; oricum si acestea grundig sunt la limita! multumesc tuturor pentru informatii si inca o data imi cer scuze pentru calculul eronat cu privire la spatiu (zal) eu ma gandeam la sufrageria de la mine din provincie(sunt din Calarasi) cand am pus dimensiunile camerei acolo; daca imi aduc aminte se apropie de 80 mp! e vreo 12 metri pe 6 metri Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Hehehe! Sînt apartamente mult mai mici ca acea sufragerie.Oricum, boxele trebuie alese cu atenţie, mai ales cele la mîna a doua, unde pe lîngă problema calităţii specifice unei anumite perioade, o mai ai şi pe cea a îmbătrînirii/uzurii. E de preferat să nu te influenţeze frumuseţea lor, ci calităţile.Dacă ar fi ptr mine, aş alege unele pe 8 Ohmi, ca să le pot folosi cu orice amplif în viitor. Eu am şi două perechi pe 4 ohmi, dar le folosesc cu amplifuri capabile ptr ele. Link spre comentariu
Vizitator venturi Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 sunt in aceeasi situatie ca si colegul. doresc sa achizitionez o pereche de bookshelf-uri. bugetul la fel limitat pana in 300 lei. oferta e destul de bogata pe piata sh. nu am pretentii prea mari, nu ma grabesc sa le cumpar sa fac vreo prostie. ce parere aveti de seria sonobull de la magnat?. ce imi recomandati avand in vedere ca nu o sa le pot asculta inainte de a le cumpara si neavand experienta in domeniu.O sa fie folosite intr-o camera de apartament 12mp. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Chiar şi o cameră de 12 m2 are nevoie de mai mult bas. Link spre comentariu
Vizitator venturi Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Chiar şi o cameră de 12 m2 are nevoie de mai mult bas. Pentru bass suplimentar am un subwoofer activ aiwa in caz de nevoie Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 mda se pare ca boxele acelea care urma sa le cumpar in iulie sau vandut! pana atunci mai caut ! poate cine stie ,mai strang ceva bani(sa vedem de unde) si iau unele mai bune! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Azi am văzut cîteva perechi de boxe în tîrg, de ce nu te duci acolo? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 duminica gasesc dimineata pe acolo? sau e numai sambata? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Marţi, joi, sîmbătă, duminică. Şi uite aşa ai mai ratat o zi. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 oricum pana nu iau banii pe 8 luna urmatoare tot nu pot lua nimic! asa ca e timp destul pana pe 8 iulie!pana atunci... mai apar altele poate o sa apara careva cu oferte! ma gandesc ... sa pun anunt la sectiunea cumparari... dar ma mai gandesc! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Nu vei găsi mai ieftine ca-n tîrg. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum