Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem JBL ESC300

Vizitator mafiaz92

Postări Recomandate

Vizitator mafiaz92

JBL Simply Cinema SUB 300 Ieri am luat de la cineva acest sistem(il avea aruncat intr-o camera la etaj) L-am luat acasa l-am probat.Releul cupleaza.Dar nu merge wooferul dupa el...sateliti se aud toti Am vazut ca are doi finali stk 4151 V.(am gasit inlocuitor 4191 V) Nu detin telecomanda la elSa fie dus unul din finali?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator mafiaz92

se aude o secunda atat dupa ce dau unmute.(am observat acum ca daca dau volumul la maxim si stau cu ureche langa difuzor se aude sunet dar trebuie sa stau cu ureche langa difuzor,sa scoata din prefinali?)

Link spre comentariu
Vizitator mafiaz92

"Dar nu merge wooferul dupa el"

Ati uitat sa folositi limba romana ? :sparge:

Suna groaznic sa folosesti "dupa" in loc de "de pe" .

Am scris din greseala pe forumul celor de la litere?!

Nu cred.

Daca poti sa dai un raspuns care poate ajuta la rezolvarea problemei ok , daca nu te rog sa te abtii sunt satul de bagatori de seama.Nu vreau sa intru in nicu o polemica cu nimeni.Tu esti perfect nu ai gresit? Nu tii se intampla sa scrii ceva in graba si sa gresesti? Ok am gresit dar nu cred k din cauza acele greseli nu se intelege ce am vrut sa exprim.

Daca ai vre-un vreo posibila teorie legata de problema mea care m-ar putea ajuta este bine venita.

In alta ordine de idei... am comandat ieri un stk .Astept sa ajuna, sper ca aceasta sa fie problema.

Imi cer scuze daca consideri ca te am jignit .

Toate cele bune

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări