Vizitator mafiaz92 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 JBL Simply Cinema SUB 300 Ieri am luat de la cineva acest sistem(il avea aruncat intr-o camera la etaj) L-am luat acasa l-am probat.Releul cupleaza.Dar nu merge wooferul dupa el...sateliti se aud toti Am vazut ca are doi finali stk 4151 V.(am gasit inlocuitor 4191 V) Nu detin telecomanda la elSa fie dus unul din finali? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Sa fie dus unul din finali?1 - verifica daca finalul este alimentat.2 - verifica daca are componenta continua la iesire. Link spre comentariu
Vizitator mafiaz92 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 am uitat sa precizez cand apas pe mute din subwoofer(are un buton de mute pe el) si apas inapoi "unmute" se aude difuzorul putin mai tare Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 nu merge wooferul cand apas inapoi "unmute" se aude difuzorul putin mai tare... pina urma se aude sau nu? Link spre comentariu
Vizitator mafiaz92 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 se aude o secunda atat dupa ce dau unmute.(am observat acum ca daca dau volumul la maxim si stau cu ureche langa difuzor se aude sunet dar trebuie sa stau cu ureche langa difuzor,sa scoata din prefinali?) Link spre comentariu
Putz Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 "Dar nu merge wooferul dupa el" Ati uitat sa folositi limba romana ? Suna groaznic sa folosesti "dupa" in loc de "de pe" . Link spre comentariu
Vizitator mafiaz92 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 "Dar nu merge wooferul dupa el" Ati uitat sa folositi limba romana ? Suna groaznic sa folosesti "dupa" in loc de "de pe" . Am scris din greseala pe forumul celor de la litere?!Nu cred. Daca poti sa dai un raspuns care poate ajuta la rezolvarea problemei ok , daca nu te rog sa te abtii sunt satul de bagatori de seama.Nu vreau sa intru in nicu o polemica cu nimeni.Tu esti perfect nu ai gresit? Nu tii se intampla sa scrii ceva in graba si sa gresesti? Ok am gresit dar nu cred k din cauza acele greseli nu se intelege ce am vrut sa exprim. Daca ai vre-un vreo posibila teorie legata de problema mea care m-ar putea ajuta este bine venita. In alta ordine de idei... am comandat ieri un stk .Astept sa ajuna, sper ca aceasta sa fie problema. Imi cer scuze daca consideri ca te am jignit . Toate cele bune Link spre comentariu
bigbobo Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 salutare !ai gasit cauza? sistemul este bun, pacat ca nu ai telecomanda , nu vei putea ajusta tonul si inca cateva comenzi esentiale, dar merge si asa. Link spre comentariu
alexu_81 Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Salut .Imi poti spune si mie de unde ai comandat finalul STK4151V ,este original,ai probleme cu el??? Am si eu acelasi sistem si am ars finalul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum