Vizitator razvan mihai Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Salut am un sistem 5.1 si numai am boxa din subwoofer dar am un subwoofer facut de mine cu doua boxe bochmann 150 watt rms boxa si 4 ohm dar cnd leg wooferu la statie din sistem si dau mai tare se aude paraind rau de tot .Ce are? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Da detalii ce sistem ai acolo?Marca model....ce final are pe subwoofer? Link spre comentariu
Vizitator razvan mihai Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Nu stiu prea multe ca nu il am de mult timp.Stiu doar atat sistem 5.1 Neutac S51324 are 150 de watt rms finala pentru bass are 50 de watt rms si 4 ohm . Link spre comentariu
Vizitator razvan mihai Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 imi puteti spune c are sau imi trebuie un amplificator ? Link spre comentariu
Vizitator razvan mihai Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 imi puteti spune c are ? Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Problema ar fi, in afara de faptul ca e o pocnitoare chinezeasca, poate faptul ca are un proprietar care nu prea stie sa scrie corect.Dar sa facem abstractie de acest aspect pentru ca suntem pe un forum de electronica, nu literatura.Avand in vedere ca habar nu ai cu ce se mananca acest domeniu, dupa cum te exprimi, cel mai simplu test ar fi sa testezi noul tau "subwoofer" cu doua difuzoare pe un alt amplificator, mai puternic, si daca la acelasi nivel acustic (adica sa se auda la fel de tare ca la pocnitoarea chinezeasca) nu se aud distorsiuni, e foarte probabil ca problema sa fie in pocnitoare(sistem).4 ohmi cu doua difuzoare zici? De curiozitate, cati ohmi au difuzoarele? Cum sunt legate? Serie? Paralel?Le-ai legat in lant sau ai legat impreuna cablurile la amandoua?Deschide sistemul si vezi ce scrie pe integratele finale.Pune mana si citeste, invata sa scrii, invata sa te exprimi, sa expui un punct de vedere, sa te faci inteles si daca vrei putere audio, nu incerca sa o scoti din chinezarii. Da-ne informatiile de mai sus si vedem unde mergem dupa aceea. Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 daca ma poate ajuta cineva vreau sa conectez 2boxe logitech mod x350 boxa de volum cu o mufa cu 9 pini la un subwoofer logitech modx530 care re intrare o mufa cu 15 pini care vine de la boxa fata cum pot sa aflu ce inseamna fiecare pin? Link spre comentariu
Relav Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nu cred ca te poate ajuta cineva. Pentru ca din ce ai scris tu aici nu se intelege nimic. Are perfecta dreptate Mindware in ceea cea scris mai sus. Intradevar nu este un site de literatura dar mai puneti mai copii cate un punct, cate o virgula din loc in loc. De, asta-i scoala romaneasca din zilele de astazi !! Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 bine eu doar am vrut sa aflu ce ma intereseaza dar se pare ca voi sinteti prea inteligenti pt problema mea. nu stiu ce nu intelegati? daca VA UITATI LA MODELE VEDETI DIFERENTA DINTR MUFE. Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 MA POATE AJUTA CINEVA??? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 MA POATE AJUTA CINEVA???Scris cu majuscule insemna ca urli. De ce oare?! Apoi, de ce nu ai deschis tu un topic cu problema ta, de ce ai intrat (hijack) pe topicul altuia. Foarte putin probabil ca cineva iti va da un raspuns folositor la cum abordezi problema si colegii de forum. Ca informatie, pe forum se face benevolat. Daca esti bine crescut si explici cum trebuie, o sa primesti ajutor. Pune poze cu mufele (in topicul deschis de tine, nu asta existent tratand alta problema) si cineva poate iti va raspunde. Nu uita, nu-i chestie de cat de priceput esti, ci de cat de respectuos esti. Tu nu esti respectuos, cel putin pana acum. Dar te poti schimba, nu-i asa de greu. In rest, o zi buna si pune mana pe carte (stiu, ti s-a mai zis). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum