Cilibiu Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Salut tuturor. Este primul pe PIC care vreau sa il clonez. Mai exact am acest pic cu un program incarcat in el si as vrea sa ii fac o dublura.Am tot cautat pe net ce sa folosesc ca sa citesc acest tip de PIC dar nu reusesc sa comunic cu el.Rog sa mi se zica mai exact ce program sa folosesc si cum sa configurez programul sa comunice cu PIC-ul, iar ca parte de comunicare as prefera SERIAL.Vreau sa stiu daca pot citi EEPROM-ul si FLASH-ul si sa le salvez dupa care sa le rescriu in al 2 lea PIC.O zi buna tuturor. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 28, 2013 Administratori Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Nu se poate copia daca cel pe care ii ai este intr-un produs comercial pentru ca este protejat la citire Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 El nu este protejat. Am incercat cu PONY si imi citeste din el , dar nul citeste tot.Am sters din el deocamdata si a mers, dar nu a fost sters tot, ci doar o parte, in PONY setasem 16F64 parca.Mai exact am asa ceva.2 montaje identice, care pot fi accesate printro mufa de consola, pentru rescriere program.1 montaj sa alterat softul, si vreau sa ii fac copie dupa celalalt.Testele cu PONY leam facut pe cel care deja era alterat softul. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Vad ca nimeni de pe aici nu sa bagat la asa ceva, asa ca dupa multe cautari pe GOGU si cateva softuri incercate am gsit cea ce cautam.Programul se numeste "winpicpgm_v1780".Iar schema folosita este cea de mai jos.NU FOLOSITI USB-SERIAL converter.Schema functioneaza DOAR cu RS232 din placa de baza sau PCI.Programul de mai sus merge si pentru PIC-uri mai mari, are o gama foarte larga de PIC-uri. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 De ce nu incerci cu winpic800,merge foarte bine si este mai usor. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Pai daca imi ziceai ieri de asta, mar fi ajutat, acum nu mai am nevoie.Nu stiu cat de usor este al tau dar la PICprg am doar asa, setare HEX, PROGRAM CIP, deci 2 clicuri, se poate mai simplu de atat? Iar ca sa salvez, read and save dupa care selectez unde sa salvez, si sa salvat. Deci tot 2 clicuri dau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum