Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led joc lumini sursa PC

rabanne2013

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

12

• rabanne2013

6

• nicul

1

• yo9hmd

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Tomas

Am facut canalul 2 separat cu mediile am conectat 3 leduri de 3mm 2 rosi si unul alb ca numa asta am gasit acasa functio da luminau incet :cry:EDIT: si canalul cu naltele functineaza cu potentiometru de 10k Inca ceva am incercat pe un led de 5mm 9v de masina cred cas 9v da tot lumineaza incet.... :cry: Ce rezistenta ar trebui sa schimb ? (Incercat numai pe un radio)

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

Astazi am incercat orga asta la pc si abea daca luminau ledurile am folosit 3 leduri ca si in schema de 3v albe spre albastru un pic si abia daca luminau...... si la radio megeau binisor luminau destul de bine. Ma poate ajuta cineva cu cv sfatcum sa fac am incercat si de la subwofer la firele alea care merg spre celelalte 2 boxe nici atunci nu au mers mai bn :cry: :cry:

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

da la radio acceptabil dac puneam volumul la maxim dar era radio mare :) la pc cand am incercat la cablurile de la intrare la wubwofer nik aprope deloc nu luminau si cand leam conectat la cablurile care mergeau spre celelalte boxe din subwofer am dat volumul aproape la maxim la boxe si a mers ff bine atEDIT: eu as dori sa le pot conecta direct din pc fara sobwofer si dupa parerea mea da primeste semnal prea mic. Dr.Led te inteleg da dupa atata timp deja credeam ca ai si uitat scuze :)

Link spre comentariu

Am inteles.Da, fa si preamplificatorul ala atunci.Ledurile lumineaza in functie de frecvente. Iar la subwoofer ai doar frecvente joase, d-aia nu prea luminau, desi semnalul e mare acolo.

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

de la subwofer la cablurile alea care merg spre celelalte 2 difuzoare ca am boxe 2.1 deci nu leam conectat la bass ci la alea 2 :) o sa il fac cand o sa aibe cineva drum la oradea sa imi cumpere componente ca acum 5 min am observat ca multi metrul ii picutz defect ca la 200ohmi dac conectez la o rezistenta pe ecran abea dac se mai vede cvDaca as folosi ceva amplificator de 2w? sau un amplificator de la difuzoarele alea 2 simple pt pc ? ar merge ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări