Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led joc lumini sursa PC

rabanne2013

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

12

• rabanne2013

6

• nicul

1

• yo9hmd

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator s4ndu

vreau si eu sa realizez schema asta dar am o mica problema cu mufa de la casti pentru ca nu stiu care fir este left care e right si ground. am incercat toate combinatiile dar nu merge. nu stiu de ce. Poti sa ma ajuti si pe mine cu conectarea la audio,te rog?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Tomas

Salutare toti daca tot este deschis un topic despre asta atunci am si eu o mica intrebare. Puteti sami raspundeti in pm sa nu il zapacim pe rabanne2013.Cu ce as putea inlocui tip31 ??? ca nu gasesc nici de cum unul pe acasa....:(

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

Daca va rog frumos sa imi dea cineva codurile in culor pentru urm condensatori 10nF 2,2nF 1nF 220nFCa atat am cautat pe net sa le invat incat mi sa scurtcircuitat creieru :nebunrau: :rade:

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

gata am gasit condensatori inafara de cel de 220nF dar nu sunt toate la fel astea care le am gasit sunt de diferite tipuri dar au valori ca si acelea din schema..... Conteaza si tipul ????? sau numai valorile in schema asta

post-77775-13982965306_thumb.png

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

Am rezolvat deja tot inafara de un potentiometru...... Doar ca rezistentele nu-s de valori fixe.... sa zicem alea de 22k am de 24k..... imi va influenta luminozitatea ledurilor ? si daca da cu mult ? Inca o intrebare: la condensatori conteaza + si -? Stiu doar ca nu sunt electrolitici, acolo am cativa cu poliester si ceramici

Link spre comentariu

Nu influenteaza deloc luminiozitatea (s-asa stabilesti din potentiometrucat de des sa se aprinda). :)Doar la conzii electrolitic conteaza + si -. Ceilalti sunt nepolarizati, deci nu conteazaTi-am modificat nitel mesajul, sa fie corect

Link spre comentariu
Vizitator Tomas

Ms :jytuiyu da mai mult conteaza sa intelegi ce vreau sa spun :da Acolo cu potentiometru ii un piculetz bai ca eu am crezut cas de 25k da sunt de 250k.. :cry: am sa caut si maine inca cateva si dac o sa am noroc ca astazi a fost un amic deal meu la oradea si mia luat rezistentele dar nu ai avut potentiometre....Inca ceva cum leg potentiumetrele ca chiar nu am habar sau tranzistori .La tranzistor cred (numai) ca BC1007b/c sunt rotunzi si langa inelul carei in jurul lor iese un piciorus micutz de 2mm ila reprezinta sageata "in jos" din schema ????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări