Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta ptr dif Blaupunkt Velocity VCS 12

Vizitator tony22

Postări Recomandate

Vizitator tony22

VA SALUT Sunt un incepator dar totodata un pasionat ptr tot ce semnifica sound iar curand am intrat in posesia unui dif de joase Blaupunkt Velocity VCS 12 si doresc sa ii construiesc incinta.Am studiat cateva situri de profil, ceva documentatie si am ajuns la concluzia ca acest dif este unul de compresie.Imi este necesar orice informatie,parere,sfat care ma poate ajuta sa construiesc aceasta incinta ptr acest dif.Specific ca doresc sa il folosesc in masina. Va multumesc anticipat.Name: Blaupunkt Velocity Series (VCS 12).Size: 12".Type: DUAL VOICE COIL (this is the part spoiling my party, or maybe will add color to it later).Power rating: 1000 watts Max, 500 watts RMS.T/H parmeters:fs (Hz) ->> 27Qts ->> 0.59Qes ->> 0.62Qms ->> 12 Vas (L) ->> 85 or 3 cu.ft.Xmax (mm) ->> +/- 7.5 (or should I tell 14mm approx)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

• corneillus

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări