stanpaul Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Ieri miam instalat windowsu pe laptop (windows Vista Ultimate)si nu mai mi se vede foarte luminat ...mentionez ca am instalat programele pt laptop si dau fn si ala de luminozitate + si nu se schimba nimic si daca dau minus tot asa ramane......ii pe incarcator deci nu pe baterie...ca nu ma pe incarcator il folosesc...si am dat si high performance......Nu stiu care ar fi problema?Va multumesc!! Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 E posibil sa fie necesar sa instalezi ceva driver/soft de la producatorul laptopului pentru a activa combinatia Fn+... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ati instalat driverul pentru placa grafica sau aveti pe cel generic ( din windows ) ? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 ce marca/model este laptopulchestia asta o pateam pe un sony vaio pana instalam draiverele toate probabil trebuia doar cel de la placa grafica cum spunea colegu dar eu aveam un programel de la el care instala in mod automat toate draiverele Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Aveti idee ce soft era ? ... ceva specific pentru laptopul respectiv sau ceva " universal " pentru Vaio ? ... ma confrunt cu aceasta problema ... s-ar rezolva doar cu recovery , dar sterge ce am pe hdd-uri , readucindu-l in starea initiala ... poate alti colegi cunosc mai bine situatia , orice indicatie ar fi binevenita ... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 pff asta chiar nu stiu si acuma are sotia sony vaio dar chiar nu stiu daca era specific laptopului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum