Untold Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Am si eu un letcon, chinezesc, de 30W dar la 220V, se incaleste prea tare, daca-l las in priza fara sa-l folosesc, se albastreste nitel. Varful, in schimb, e argintat, nu s-a stricat pana acum. Ma gandesc sa-i pun un variator cu triac, din ala pt bec cu incandescenta, cred ca o sa mearga mai bine.Arata asa: Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 E buna ideea, am folosit-o si eu pe vremuri. Gasisem chiar un variator care se monteaza pe fir, pentru veioze. Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 S-au poti pune o dioda in serie cu alimentarea letconului gen 1n4007 icon_jook Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Alimentat monoalternanţă (cu diodă serie) puterealetconului se va înjumătăţi şi e foarte probabil ca cei15 W astfel disponibili să devină totuşi insuficienţi.Metoda cu variatorul este viabilă şi permite reglajultemperaturii vârfului letconului într-o plajă largă. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Multumesc tuturor pt sfaturi.O sa incerc intai cu o dioda, insa oricum am deja regulatorul facut si functional, testez cu dioda apoi folosesc regulatorul.O zi faina sa aveti! Link spre comentariu
Vizitator Schottky Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Ca se albastreste tabla aia e firesc, asa fac toate la prima folosire. Un letcon care arata ca-n magazin n-a fost folosit niciodata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum