Terry34 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Am un telefon si nu stiu unde se gasesc mufe de alimentare pt charger auto, am incarcatoare auto dar pt alte Nokia si nu vreau sa folosesc un adaptor, vreau sa schimb mufa respectiva, stiti unde pot gasi mai ieftina o mufa? Pe unele site-uri am gasit la 10-12 lei mufa..nu costa cam mult? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 E mult, la banii aia am vazut incarcatoare auto functionale ! Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 nici o oferta? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Vrei mufa subtire de Nokia ? Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Da, gasesc de unde sa le cumpar la un pret de mufa si nu de componenta activa ? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Se gaseste la GSMNet la 2 lei dar fiind magazin online transportul costa de opt ori cat mufa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum