Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme galaxy s i9000

Vizitator KLM_85

Postări Recomandate

Vizitator KLM_85

Salutare tuturor ! Detin acest tel de vreo 2 luni cumparat Sh ! Problema ar fi urmatoarea : acum 2 saptamani am cumparat un card micro sdhc de 32gb (Adata) care o saptamana a functionat fara nici o problema dar cam de o saptamana imi face niste figuri ciudate ! Mentionez ca telefonul nu a fost scapat, lovit, nu a intrat apa in el ! Deci de ex sta telefonul frumos pe masa si dintrodata imi apare ca sd cardul a fost scos (sd card removed unexpectedly) asa imi scrie ! dupa doar cateva secunde imi apare ca a fost introdusa dupa care il scaneaza, termina, bun ! Dar dupa cateva sec iar incepe din nou de la capat cu removed ...etc.Ce am observat ca daca ascult muzica sau ma uit la videoclip (fiindca pe card nu am numai asa ceva) numi face figurile respective !Telefonul are android 2.3.6 gingerbread instalat !Ce parere aveti ? Ce poate sa fie problema ? Ms anticipat pt raspunsuri !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• 8429kyd

1

• dan cod

1

Vizitator KLM_85

Nu am alt card ca sa incerc cu altul ! Am incercat sa-l formatez dar tot asa face chiar daca e gol ! Nu cred ca cu cardul ar fi problema deoarece am cititor de card si in win7 nu am probleme cu el !

Link spre comentariu
Vizitator KLM_85

Dupa mai multe cautari pe net m-am gandit sa instalez o versiune mai noua de android, respectiv cyanogen 9.1.0 ! Acuma dupa 2 zile, ce sa zic, nu am scapat de problema complet dar nu-mi mai face numai odata pe zi ! Chiar nu stiu ce poate avea, ce poate fi de vina : telefonul, softul sau cardul ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări