zal Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Nu am incredere in protectiile interne ale c.i. finale. Te tradeaza cind ti-e lumea mai calda si separare mai buna ca releul eu nu am auzit sa se fi inventat. :smt003 Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Asa e Am lasat partea cu releul pentru conectare .Am avut mari probleme cu parazitii de intrau in corector pe panglicile de alimentare .Am pus si filtrele de le au Technicsurile de obicei pe intrare si a trebuit sa revad stabilizatoarele pentru corector :yawinkle: In final a iesit ok dar cu ce munca................Zal multumesc pentru sfaturi cred ca trebuia sa fac mai degraba ca tine :goodman: Iesea mai rapid dar apucasem deja sa fac curatenie in el :smt004 Multumiri si toate cele bune baieti :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Asa am reparat multe jucarii. De cind m-am cam lasat nu mai tin asa secrete toate scamatoriile astea. :smt003 Link spre comentariu
Asgard Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Am si eu o statie akai ..nu stiu ce serie care are integratul STK3042 defect...m-am uitat pe site-ul acela de piese e-piese.ro dar nu stiu sigur care exact imi trebuie pentru ca am vazut mai multe modele "STK3042 III" si "STK3042 III-SAN"..daca puteti sa ma informati in legatura cu un site de shoping electronic care sa aiba sediu in apropiere de Bistrita chiar si din Cluj...daca nu voi comanda de pe e-piese desigur modelul de integrat care trebuie.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Vezi ca unul de vreo 150.000 e facatura, cele originale sint mai scumpe cu citeva sute de mii. Link spre comentariu
Asgard Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Vezi ca unul de vreo 150.000 e facatura, cele originale sint mai scumpe cu citeva sute de mii.pai cam 19 RON e...dar oricum...ce model imi trebuie? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 3042 si 3042II am tot intilnit si se inlocuiesc fara probleme, fiind vorba de mici diferente la schema interna, cum ar fi generatoarele de curent constant sau etajul pilot, tensiunile de comanda ptr trz finali sau alte STK-uri finale ramin aceleasi. Ar trebui sa fie acelas lucru cu toate variantele, problema e ca nu cred sa fie bine facut la banii astia, sigur e chinezarie. Daca au si tipuri mai mari ca 3062xx sau 3082xx si pretul e asemanator, pune unul din ala, ar trebui teoretic sa tina tensiuni mai mari de alimentare. (Am vazut 3082xx original la vreo 800.000 mai demult, in Bucuresti) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum