Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere Mixer minimix 8 LEM

corneillus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• corneillus

5

• remus68

4

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

de trebuit sincer sa fiu nu imi trebuie pentru ceva anume, l-as lua pentru mine, sa fie... pentru placerea personala daca pot spune asa. momentan am doua , acesta http://postimage.org/image/5sufw9t3f/ si acesta http://postimage.org/image/cgknsxsv5/ pe care vreau sa le vand si sa iau altceva. acesta e mai accesibil si mai de firma zic eu, poate e si mai bun calitativ. ca avantaje, are reglaj de ton pe fiecare canal si efect. dezavantaj, nu are egalizator ca si cel care il am...

Link spre comentariu

m-am uitat pe proiect, este foarte interesant dar sincer sa fiu ma cam depaseste si din punctul de vedere al cunostintelor si financiar asa ca nu cred ca e de mine. daca a facut cineva un calcul cu bugetul ce ar trebui alocat pentru un asemenea produs complet echipat dati-mi si mie un pm va rog.

Link spre comentariu

Cred ca este mai bine daca intrebi in acel topic; aici nu este prea vizibila intrebarea ta.

eu ma refeream la mixerul "lem" pe care vreau/vroiam sa il cumpar (ca momentan sunt cam nehotarat), pentru care am initiat topicul. celalalt topic cu executia mixerului chiar mi se pare foarte interesant. as fi curios de un cost final al proiectului, cu carcasa si manopera... poate ader si eu macar la 2 etaje finale de putere, fara alimentare dar ramane de vazut si de stabilit amanuntele.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări