Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de alimentare 24V 3A

Vizitator Claudiu Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

4

• bumpy_johnson

2

• Matrixu

2

• misuraelectronic

1

^Cum adica nu a specificat nimic? eu vad acolo cerinte 24Vcc@3A, asta cred ca nu poate fi catalogat drept nimic, incomplet poate.

@Claudiu Max sursa tre sa fie stabilizata? si de la ce o vei alimenta si pentru ce va fi folosita?

Link spre comentariu

1--

pentru o sursa de alimentare 24V 3 A?

2--

eu vad acolo cerinte 24Vcc@3A

unele persoane vad voci stereo , iar alte persoane aud imagini virtuale...! in enuntul initial nu scrie nicaieri cc...! e posibil sa vrea 24v ca sau 24v cc...asta inca nu stim...!
Link spre comentariu

^ Da aveti dreptate @misuraelectronic, 'cc'-ul a fost doar o presupunerea de-a mea, se prea poate ca sa fie vorba de 'ca' n-avem de unde stii, eu am presupus doar, astept sa fiu corectat daca este cazul si-mi voi cere scuze ca nu mi-i greu.

Link spre comentariu

Tocmai de aceea am postat raspunsul de mai sus pentru a evita "presupunerile". Intradevar, fiecare putem presupune ce vrea userul Claudiu Max, dar cand e vorba de realizarea unui montaj electronic nu poti sa dai cu presupusul ca face poc :mort Tocmai de aceea el trebuie sa ne spuna mai multe detalii. Poate vrea SMPS, poate vrea clasic : traf, punte, filtraj si stabilizator. Nu era greu sa mai scrie 2-3 randuri si sa ne zica ce sursa vrea sa faca, la ce o va folosi sau si mai simplu era : vreau sa fac o sursa de 24v 3A cu care sa alimentez un ventilator la vara :ertwe , de exemplu. "Care e cea mai simpla varianta si ce i-mi recomandati?" si apoi discutam piesele de care are nevoie. Nu? Sau poate gaseste una gata facuta. Altfel dam cu presupusul toti :rade: si nu are sens sa ne "certam" :speriat daca pe userul in cauza l-a durut mana sa mai scrie si niste detalii. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Greu la deal cu boii mici, greu sa obtii rezultate cu postari abstracte...

-Mai este cazul sa intreb daca preferi liniar sau in comutatie?

-24Vcc sau 24Vca?

-Stabilizat sau nu?

-Sursa simetrica sau 2 iesiri separate?

-De la ce alimentezi sursa?

Fii mai explicit si mai darnic cu detaliile altfel greu sa fii ajutat.

Link spre comentariu

aveti idee de vreun site de unde pot lua schema,piesele?

Vad ca esti nou, ai circumstante, despre astfel de "surse" sa discutat si se discuta inca exact aici la alimentatoare, doar cauta si vezi ce-ti place, vezi ce probleme au intilnit diversi, avantaje/dezavantaje etc, ai de unde alege....L.E. Sper sa nu o iau peste nas...., uite aici ceva de unde poti pleca: http://www.tme.eu/ro/details/zsm-31/kituri-de-montare/# si mai sint "diversi" care vind asa ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări