Vizitator danielukm8 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 am o freza dentara, se merita sa o modific intr-o freza universala sau sa o vand si sa imi iau una de hobby. cat as putea sa iau pe ea? http://imageshack.us/g/1/9984810/ Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Cauta si tu pe ebay cu cat se vinde asaceva. Parerea mea este ca iti cumperi 2 truse complete Dremel si iti mai raman ceva bani. Link spre comentariu
Vizitator danielukm8 Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Unde as putea sa vand chestia asta. Eu as fi multumit daca as lua pe ea macar o trusa completa chiar si sh. Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 De exemplu pe "okazii.ro" Link spre comentariu
E-1 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Pare a fi o freza de tehnica dentara (se lucreaza cu ea dintii pe masa, nu in gura pacientului ) Daca prinde scule cilindrice cu coada de 3 - 3.2mm s-ar putea sa iti fie utila. Tine cont ca la variantele ieftine de "dremel" ai sanse maricele sa intalnesti "bataie" in penseta, iar burghielor subtiri de carbura nu le place asa ceva. Daca nu poti monta scule obisnuite (pe care ti le poti procura in timp, dupa nevoi) marit-o fara sa te gandesti de doua ori. Link spre comentariu
ALEy Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Are la TME . si sunt OK. Eu am cumparat dou truse coplecte cu stativ etc. sunt ideale pt. orice laborator.!La TME gasesti si toata gama de capete freze burgie. conuri etc.Spor la cumparat! Link spre comentariu
Vizitator danielukm8 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 defapt sistemul se numeste micromotor pt tehnica dentara, se vinde destul de scump pe net si cred ca o voi pastra pentru mine .prinde in mandrina ei un cilindru cu diametrul de 2.5 mm, sa vad ce burghie sau freze gasesc Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Stiam ca e pentru tehnica dentara. De aceea ti-am zis sa cauti pe net cu cat se vinde si ca poti sa-ti cumperi 2 truse noi complete si mai ramai si cu bani. Tie nu-ti este de prea mare folos deoarece are turatie prea mare si nu poti sa folosesti burghie si freze "normale" iar frezele de tehnica dentara nu sunt tocmai ieftine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum