worker Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Caut un izolator termic de cativa mm grosime (maximum 5mm) si nu stiu ce sa aleg intre azbest si carton izolatie termica fara azbest. date tehnice despre acest caron nu am gasit.La ce vreau sa-l folosesc? sa izolez un mic boiler fata de o carcasa de plastic.este un boiler de la un generator de abur. Link spre comentariu
molioa Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Azbest. Dar daca stratul izolator e doar de 5mm, mantaua din plastic, si aburi...nu stiu ce izolatie se va reusi. Adica sa nu se supraincalzeasca plasticul. Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 asa a fost.Duza de la boiler s-a colmatat si cand am desfacut-o si am indepartat izolatia s-a transformat in fulgi. Link spre comentariu
eugeniusro Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 nu cred ca mai gasesti azbest, incearca cu vata minerala Link spre comentariu
worker Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 Azbest am gasit si chiar am folosit pentru aplicatia respectiva.Am cumparat azbest snur profil patrat de aproximativ 1cm pe care l-am udat si l-am aplatizat prin batere cu ciocanul obtinand o pamblica de azbest.vata minerala nu se preteaza pentru aplicatia respectiva. Link spre comentariu
validae Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Cred ca din punct de vedere al izolatiei termice tot vata minerala e mai buna, e mai poroasa, azbestul e rezistent la temperaturi mari dar e mai dens. Link spre comentariu
worker Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 eu am avut nevoie sa izolez un mic boiler circular de maximum 8cm/5cm si distanta intre boiler si carcasa aparatului este de maximum 5mm. Asa ca vata minerala nu avea nici o sansa.De aceea am optat pentru azbest si pot spune ca rezultatele sunt mai mult decat bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum