Vizitator janvaljanjan Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Am vrut sa-mi fac un programator de memorii si microprocesoare motorola : XProg si are un pic 16F84 in schema. Pt el am doua fisiere.bin, unul pt flash si altul pt eeprom. Aveti idee cu ce programator le scriu, pt ca ICprog nu accepta decit un .hex .Multumesc. Link spre comentariu
one Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 cauta pe net bin to hexhex to bin :finga: Link spre comentariu
Vizitator ozy Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 il poti scrie cu 'FlashPic' http://www.download.com/FlashPIC-Developer/3000-2130_4-8468978.html Link spre comentariu
Vizitator janvaljanjan Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 cauta pe net bin to hexhex to bin :finga:Am 2 fisiere care trebuie bagate intr-unul, cred ca nu ai inteles nimik, doar te-ai bagat in seama .....FlashPic ala nu are optiune de incarcat eepromul separat de flash. Doar Pony are asa ceva ( si in format .bin ) dar nu am port serial la laptop. Link spre comentariu
bogdanm Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Pai daca poti sa le faci hex-uri ai doua optiuni:- le programezi separata in acelasi PIC, mai intai codul, apoi EEPROM-ul (nu sunt 100% convins ca asta merge, trebuie testat).- cauti pe net "hex file format" si dupa aia le concatenezi astfel incat sa-ti iasa un singur hex din amandoua, formatul e destul de simplu si usor de modificat dintr-un editor text. Link spre comentariu
one Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Am 2 fisiere care trebuie bagate intr-unul, cred ca nu ai inteles nimik, doar te-ai bagat in seama .....da, este adevarat, m-am grabitdata viitoare nu ma mai bag in seama, chiar daca stiu. Fac o exceptie de data asta.Cred ca si tu oarecum te-ai bagat in seama, caci poti scrie f. usor eepromul cu IC PROG. Era sa suficient sa scrii ceva in fereastra de eeprom, sa salvezi fisierul hex si sa vezi cum iti salveaza.Iei cele 2 fisiere, faci unul singur din ele, vezi de la ce adresa incepe eepromul si modifici cu manuta, ca nu cred ca ai prea multe linii de modificat (de fapt, cateva adrese). Link spre comentariu
Vizitator TipiTip Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 :smt003 In ICProg se face asa:File -> Open File flash.bin ;asa incarci flashulFile -> Open Data File eeprom.bin ;asa incarci eepromuldaca nu vezi fisierele bin selectezi la File of type -> binary files.si dai Program All.Asta e tot ce trebuie sa faci ca sa programezi flashul si eepromul deodata. Link spre comentariu
Vizitator janvaljanjan Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Da, am rezolvat-o intre timp, am gasit hex-ul.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Salutare!Imi poti da si mie schema si fisierele....pls!sau un link de unde le-ai luat...multumesc Link spre comentariu
cniky Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Salutare!Imi poti da si mie schema si fisierele....pls!sau un link de unde le-ai luat...multumesc http://www.tmt.lt/xprog_en.html Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Afacut cineva programatorul asta Xprog ? Merge, deci functioneaza>? daca se poate sa dati cateva detalii... Mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum