minimals Postat Ianuarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 acu imii da alta eroare avrdude: failed to open parallel port "lpt1"am dat instal si pe install_giveio.bat dar degeaba....alte idei stie cineva?? Link spre comentariu
dodo007 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Salut,Inainte de a instala win xp, daca tot nu vei mai programa altele cum ai spus, de ce nu rogi un vecin, un prieten, care are PC cu win xp sa te lase sa programezi la el. Duci programatorul si softul cu tine si incerci la el?Bafta. Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Vezi ca la programatoarele astea pe port paralel mai trebuia setat cumva portul din BIOS. Link spre comentariu
minimals Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 m-am uitat in bios si portul paralel este activat(apar niste cifre nu stiu exact ce sunt alea dar nu este pe disable) o sa incerc sa schimb programatorul din stk200 in bsd sa vad ce si cum sau schimb rezistentele de 330ohm in 220ohm....ca in schema aceasta http://www.nekhbet.ro/wp-content/progavr1_d.jpg Link spre comentariu
minimals Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 dar cine stie cum pot schimba win 64 in 32 biti? fara sa instalez wind xp Link spre comentariu
Vizitator kazacy Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 dar cine stie cum pot schimba win 64 in 32 biti? fara sa instalez wind xpReinstalezi "pe curat" win 7 32 bit asta si daca ai drivere de win 7 cu 32 bit, lucru care in ultima vreme in special la portabile nu prea mai este valabil (vezi mai ales HP cu politica lor de drivere win8 64 bit only pentru produse de consumer). O alta solutie (cea mai buna dupa mine) ar fi sa scoti de prin dulap un calculator mai vechi cu un 512 de ram minim sa instalezi pe el un xp si sa programezi jucaria ta.Bafta Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Am reusit sa fac rost de un USBasp 2.0 programator,l-am instalat softu lui insa cine imi poate spune pas cu pas cum bag codu .hex in controoler va rog frumos!! Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 UPDATE: am incercat cu Khazama AVR insa mi-a dat urmatoarele errori ..... dupa care Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Am reusit sa fac rost de un USBasp 2.0 programator,l-am instalat softu lui insa cine imi poate spune pas cu pas cum bag codu .hex in controoler va rog frumos!!Uite-te putin aici viewtopic.php?p=1119496#p1119496Asa am "bagat" eu un hex in Attiny2313, cu USBasp si softul SinaProg 2 care este mult mai prietenos decat Khazama.Softul SinaProg 2 il poti descarca de aici http://www.4shared.com/zip/yoQjSf3c/sinaprog_20.htmlTu trebuie sa-ti setezi fusebitii in functie de frecventa necesara montajul tau. Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 k multumesc insa m-am incurcat la setarea fusebit cum setez in program ? imi poti arata cu poze te rog frumos Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Bitii din poza atasata de tine,asa trebuie setati in FuseBits la SinaProg 2, sau cum? Nu prea am inteles. Cam ciudata setare, toti setati pe 1. Daca asa trebuie setati, in SinaProg 2 setezi asa cum este incercuit cu rosu in poza: Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 oky o sa incerc,,,,,autorul asa a setat....cum ajung la pagina asta cu bifat fusebit? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 OK, intai scrie hex-ul in el.Apoi dai click unde arata sageata (incercuit) din poza:Iti apare alta fereastra unde poti seta FuseBitsii.In patratul rosu setezi FuseBits cum ai nevoie (cum arata unde este incercuit, in poza atasata un topic mai sus).Dupa aceea apesi WRITE si gata, ai FuseBits setati. Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 asta am gasit fereastra asta insa imi apar 1000 de setari pe acolo care nu stiu ce sa aleg :(( Link spre comentariu
minimals Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 cine ma poate ajuta va rog frumos!!Deci am setat fusebit(ca cei postati mai sus) si am setat in program dupa cum se poate vedea E bine asa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum