Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Attiny2313

minimals

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• minimals

19

• GeoMar

4

• godFather89

4

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut,Inainte de a instala win xp, daca tot nu vei mai programa altele cum ai spus, de ce nu rogi un vecin, un prieten, care are PC cu win xp sa te lase sa programezi la el. Duci programatorul si softul cu tine si incerci la el?Bafta.

Link spre comentariu
Vizitator kazacy

dar cine stie cum pot schimba win 64 in 32 biti? fara sa instalez wind xp

Reinstalezi "pe curat" win 7 32 bit asta si daca ai drivere de win 7 cu 32 bit, lucru care in ultima vreme in special la portabile nu prea mai este valabil (vezi mai ales HP cu politica lor de drivere win8 64 bit only pentru produse de consumer). O alta solutie (cea mai buna dupa mine) ar fi sa scoti de prin dulap un calculator mai vechi cu un 512 de ram minim sa instalezi pe el un xp si sa programezi jucaria ta.Bafta
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa fac rost de un USBasp 2.0 programator,l-am instalat softu lui insa cine imi poate spune pas cu pas cum bag codu .hex in controoler va rog frumos!!

Uite-te putin aici viewtopic.php?p=1119496#p1119496Asa am "bagat" eu un hex in Attiny2313, cu USBasp si softul SinaProg 2 care este mult mai prietenos decat Khazama.Softul SinaProg 2 il poti descarca de aici http://www.4shared.com/zip/yoQjSf3c/sinaprog_20.htmlTu trebuie sa-ti setezi fusebitii in functie de frecventa necesara montajul tau.
Link spre comentariu

Bitii din poza atasata de tine,asa trebuie setati in FuseBits la SinaProg 2, sau cum? Nu prea am inteles.

Cam ciudata setare, toti setati pe 1.

Daca asa trebuie setati, in SinaProg 2 setezi asa cum este incercuit cu rosu in poza:

post-17385-139829578802_thumb.jpg

Link spre comentariu

OK, intai scrie hex-ul in el.Apoi dai click unde arata sageata (incercuit) din poza:post-17385-139829578811_thumb.jpgIti apare alta fereastra unde poti seta FuseBitsii.In patratul rosu setezi FuseBits cum ai nevoie (cum arata unde este incercuit, in poza atasata un topic mai sus).Dupa aceea apesi WRITE si gata, ai FuseBits setati. :dapost-17385-139829578815_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări