Vizitator Radu_M28 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Salut,M-a rugat un prieten sa-l ajut cu niste informatii legate de niste tweetere. Are o pereche de boxe Pioneer (nu stie exact modelul) si i s-au ars tweeterele. Ca amplificator foloseste un Pioneer VSX-D514-S. Nu stiu din ce cauze a patit-o, mai ales la ambele tweetere.Modelul tweeterului este Pioneer K26EP09-51D pe 6 ohmi (asta scrie pe el, am atasat si poze). Nu am gasit mare lucru pe net, asa ca am apelat la voi. Ai pot gasi un inlocuitor? Sau sa il repare pe acesta? Problema ca trebuie sa fie de dimensiuni exacte cu acesta deoarece se monteaza intr-o fanta de plastic pe boxa.Multumesc. Link spre comentariu
nasturica Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Salut,M-a rugat un prieten sa-l ajut cu niste informatii legate de niste tweetere. Are o pereche de boxe Pioneer (nu stie exact modelul) si i s-au ars tweeterele. Ca amplificator foloseste un Pioneer VSX-D514-S. Nu stiu din ce cauze a patit-o, mai ales la ambele tweetere.Modelul tweeterului este Pioneer K26EP09-51D pe 6 ohmi (asta scrie pe el, am atasat si poze). Nu am gasit mare lucru pe net, asa ca am apelat la voi. Ai pot gasi un inlocuitor? Sau sa il repare pe acesta? Problema ca trebuie sa fie de dimensiuni exacte cu acesta deoarece se monteaza intr-o fanta de plastic pe boxa.Multumesc.Vai de mama lui de difuzor...mergeti cu el in buzunar la magazin / e..... si cautati unul care se potriveste in gaura...o sa sune la fel de bine...sau de rau succes. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Ti-am dat MP cu site-ul de unde le poti cumpara. Livrare 3-4 saptamani, pret 587 ron/bucata. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 , pret 587 ron/bucata.pff,e la promotie Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 I-am dat doua link-uri, in cel de-al doilea sunt mai ieftine cu 20 ron... Nu stiu ce incinte are, presupun ca astea; Sau astea; In acest caz, si mai ales daca-s in stare buna, s-ar putea sa nu prea tina o improvizatie. Ar merge cautat ceva care sa se potriveasca (macar optic), daca are mare noroc sa gaseasca. Sa spunem ca acustic nu-i atat de critic. P.S. In alta ordine de idei, daca as putea, as introduce o lege care sa pedepseasca bagatul "copitei" in calotele difuzoarelor. Cu cel putin inchisoare de la 1luna la 6luni, sau munca in folosul comunitatii... Mergeti prin magazine, sa vedeti ca nu-i nimic intreg. Ba', da ce ti i-as bate......................... Uuuuu! Link spre comentariu
Vizitator Radu_M28 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Cred la >500 RON nu prea este rentabila investitia, si poate merge pe orice alt tweeter care sa se potriveasca in suportul respectiv (cu sau fara Picatura ) ). Referitor la boxe, sunt cele din a doua imagine, cu 2 difuzoare de medii si 1 tweeter.PS: daca intra in vigoare pedeapsa pentru maltratarea difuzoarelor va trebui sa sterg acest topic intrucat contine dovezi compromitatoare. Ca sa lamurim si acest aspect (si eu am avut curizoitatea de ce Dumnezeu a ajuns calota asa), raspunsul a fost simplu, daca tot nu functiona si l-a demontat, a ajuns in sertarul cu chestii inutile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Stai linistit, nu ma refeream la tine... Ziceam asa, in general. Am alergie la chestia asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum