Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator portabil pentru telefon

leo 17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

12

• leo 17

10

• Vlad Mihai

6

• Dr.L

5

Top autori în acest subiect

Nu trebuie incarcat pana la maxim...Ideea e sa mai functioneze ceva timp, pana ajunge la o priza.Si daca chiar vrea sa-l incarce la maxim, foloseste mai multe baterii, consecutiv

Link spre comentariu

@marian am una de asta care se alimenteaza de la 1.5v si scoate 5v stabilizat, e foarte mic si are conector usb, scoate la iesire 5v. plus că eu am făcut cu mc34063 cu 3 acumulatori de 1.2v inseriati un astfel de incarcator si s-a dovedit fiabil. deci merge. si oricum eu banui un randament de 80%, cu mc34063 am obtinut mai bun.

Link spre comentariu

Exista in comert la 15-20 lei astfel de incarcatoare de urgenta, merg fara probleme si cu un acumulator Ni-Mh AA nu doar cu baterie AA, dar atentie la acumulator sa nu-l descarcati complet, se poate deteriora, nu e conceput pt deep-discharge.Astfel de incarcatoare sunt bazate pe Joule Thief .

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

nu stiu daca merita complicatia cand unul prezentat mai sus costa 15 lei si e cu tot cu carcasa.daca tot se vrea a face ceva frumos se poate incerca ceva cu mc34063.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări