Vizitator AdiTor Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Buna,Am copilul la o grădiniţa de unde il pot vedea de pe calculatorul de acasa pe baza de parola si user. Problema mea este ca nu ma pot conecta si de pe telefonul personal galaxy s2, am incercat si de pe o tableta S tab2. Eu nu ma pricep deloc, am discutat cu it-stul de la grădiniţa , dar mi-a raspuns ca nu ma pot conecta pe telefon(ori nu se pricepe ori nu vrea sa a ajute).La aceiasi grădiniţa un părinte are phone 4s care se poate conecta instalind aplicaţia dmms - pro . Rugămintea ar fi sa-mi recomanzi o aplicatie ptr a ma putea conecta si ce setări ar trebui sa fac. Am urmatoarele date:Ip: 188.26.1xx. XxUserParolaPort 8080Multumesc Link spre comentariu
Vizitator dorin_v70 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Buna,Am copilul la o grădiniţa de unde il pot vedea de pe calculatorul de acasa pe baza de parola si user. Problema mea este ca nu ma pot conecta si de pe telefonul personal galaxy s2, am incercat si de pe o tableta S tab2. Eu nu ma pricep deloc, am discutat cu it-stul de la grădiniţa , dar mi-a raspuns ca nu ma pot conecta pe telefon(ori nu se pricepe ori nu vrea sa a ajute).La aceiasi grădiniţa un părinte are phone 4s care se poate conecta instalind aplicaţia dmms - pro . Rugămintea ar fi sa-mi recomanzi o aplicatie ptr a ma putea conecta si ce setări ar trebui sa fac. Am urmatoarele date:Ip: 188.26.1xx. XxUserParolaPort 8080MultumescPare a fi un dvr dahua. dmss pro e cu bani. merge si cu idmss care e free! In caz ca n-ai rezolvat... Dmss foloseste portul 37777, portul 8080 e doar pentru webadmin (interfata pentru windows). Deci pui la port 37777 in loc de 8080 si tre sa mearga! It-istul e praf sau un mare bul...iu! Link spre comentariu
aygun Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Port forwarding in router ai facut ?Daca nu , da-mi un PM si facem port forwarding-ul deseara impreuna ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum